Moasure is herhaaldelijk erkend als een wereldwijde leider op het gebied van innovatie,
waardoor een geheel nieuwe productcategorie voor zichzelf is gecreëerd.

De afgelopen jaren was de reis van Moasure niets minder dan opmerkelijk, vol momenten van grote prestatie. Bekijk hier enkele van onze meest recente prijzen en onderscheidingen.


Financial Times 1000, Europa's Snelst Groeiende Bedrijven

De 2023 FT 1000 van de Financial Times en Statista rangschikt de 1.000 snelst groeiende bedrijven in Europa. Moasure® stond in de top 150 voor Europa en behaalde de 8e positie in de productiesector.

Het bedrijf stond ook in de top 30 van snelst groeiende Britse bedrijven en werd vermeld als het snelst groeiende Britse productiebedrijf.

Sunday Times 100 'Ones to Watch' list

Moasure® werd uitgekozen voor de prestigieuze Sunday Times 100 ‘Ones to Watch lijst voor 2023.

We werden erkend naast een aantal fantastische Britse bedrijven en we zijn er trots op dat onze groei, ons harde werk en onze innovatie bekend staan ​​om ons unieke, innovatieve product.

De LDC Top 50 International Rising Star

De LDC Top 50, een onderscheidend platform, eert visionaire bedrijfsleiders die zich inzetten voor het bevorderen van groei en het cultiveren van bloeiende middelgrote ondernemingen.

De co-CEO's van Moasure, Alan en Mo, namen met trots de prestigieuze Rising Stars in International Business-prijs in ontvangst tijdens de veelgeprezen LDC 2023-prijsuitreiking. Deze erkenning markeert een belangrijke mijlpaal voor het dynamische leiderschapsduo en onderstreept hun opmerkelijke prestaties bij het sturen van Moasure naar mondiaal succes.

Deloitte's UK Fast 50 Awards

Moasure werd gerangschikt als het 29e snelst groeiende bedrijf tijdens de prestigieuze Deloitte UK Fast 50 Awards.

De Deloitte UK Fast 50 Awards erkennen en rangschikken de 50 snelst groeiende technologiebedrijven op basis van hun procentuele omzetgroei in de afgelopen vier jaar. De uitzonderlijke prestaties van Moasure, die de 29e plek veiligstellen, onderstrepen de toewijding van het bedrijf aan innovatie, technologie en het transformeren van de manier waarop mensen meten.

2024 Concrete Contractor Top Products

De 2024 Concrete Contractor Top Products prijs is representatief voor de beste producten uit de betonindustrie, zoals geverifieerd door zowel eindgebruikers als betonprofessionals.

De bekroonde producten tonen zowel innovatie als bruikbaarheid en hebben bewezen dat ze veelvoorkomende problemen waarmee aannemers in de bouw kampen, aanpakken en oplossen.

World of Concrete Innovative Product Awards: Expert's & Industry Choice

Expert’s Choice Award – Sustainable Innovation

Onder de meer dan 100 genomineerden in negen innovatieve productcategorieën wint Moasure de Expert's Choice Award voor duurzame innovatie. Gekozen door experts uit de industrie, die onze concrete sectorgroei en ons potentieel als leider in de bouwsector bevestigen.

Industry Choice Award – General Construction Tools & Equipment

Moasure kwam als beste uit de bus in de categorie Industry Choice Award – Algemene bouwgereedschappen en -apparatuur.

Hierop werd gestemd door professionals in de beton- en bouwsector, wat laat zien hoe belangrijk Moasure aan het worden is voor professionals in de zeindustrie.

GLAS Ireland 2023 – Supplier of the Year

GLAS Ireland is een show die professionals uit de tuin-, landschaps-, recreatie- en sportveldindustrieën uit heel Ierland aantrekt.

Het evenement was een groot succes en Moasure won ook de GLAS Ireland 'Supplier of the Year'-prijs, waarmee de impact werd benadrukt die het bewegingsgebaseerde meetinstrument al heeft in de groene industrie.

GaLaBau Innovation Award 2022

GaLaBau is een van de grootste internationale beurzen van Europa. Dit evenement trekt meer dan 60.000 bezoekers uit 76 landen die een groot aantal verschillende sectoren binnen de tuin- en landschapsarchitectuur vertegenwoordigen.

Na strikte criteria werd de gewaardeerde GaLaBau 2022 Innovation Award aan Moasure uitgereikt door een panel van experts van de Federale Vereniging van Tuinbouw, Landschapsarchitectuur en Sportfaciliteiten, een beroepsvereniging die meer dan 4.000 bedrijven vertegenwoordigt in de Duitse tuinbouw-, landschapsarchitectuur- en sportveldbouw. De jury koos Moasure als winnaar van de Innovation Award.

West Midlands Business Masters: Disruptor Award 2022

De Business Masters Awards, die in 2021 door TheBusinessDesk.com werden gelanceerd, worden onafhankelijk beoordeeld en huldigen bedrijven die in de afgelopen twaalf maanden spectaculaire resultaten hebben behaald.

De 2022 West Midlands Business Masters bracht bedrijfsleiders en leidinggevenden uit de hele West Midlands samen, waaronder de finalisten van 2022, naast voormalige winnaars, belangrijke partners en natuurlijk veel leden van een online publiek om zakelijke triomfen en successen te vieren.

Moasure stond op de shortlist in zowel de Disruptor als Fast Growth Business categorieën en won vervolgens de 'Disruptor' award voor 2022.

LANDSCAPE Best In Show 2022

LANDSCAPE is gewijd aan het aantrekken van tuinontwerpers, landschapsarchitecten, landschapsaannemers, gemeentelijke hoveniers, architecten, bouwtechnologen, facilitair managers en interieurontwerpers uit het hele Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

In 2022 werden alle Best in Show-inzendingen die voorafgaand aan de show waren ingediend, door enkele sprekers van LANDSCAPE, handelsverenigingen en mediapartners geselecteerd uit 8 finalisten. De inzendingen op de shortlist werden tentoongesteld op de show in september en het was aan de bezoekers om hun zegje te doen - en ze stemden op Moasure!

Gebaseerd op studie en innovatie

Na jarenlang onderzoek en ontwikkeling van onze ingenieurs,
is Moasure binnen handbereik.