Moasure geëerd als een 2024 Concrete Contractor Top Products winnaar

Na een recente dubbele prijs van de King’s Award voor Enterprise, gaat de erkenning van de technologische innovatie van Moasure in het buitenland door, aangezien Moasure is uitgeroepen tot winnaar van de 2024 Concrete Contractor Top Products Award. Concrete Contractor biedt professionals in de betonbouw diensten aan voor experts die hun bedrijf efficiënter en winstgevender willen runnen.

De 2024 Concrete Contractor Top Products prijs is representatief voor de beste producten uit de betonindustrie, zoals geverifieerd door zowel eindgebruikers als betonprofessionals. De bekroonde producten tonen zowel innovatie als bruikbaarheid en hebben bewezen dat ze veelvoorkomende problemen waarmee aannemers in de bouw kampen, aanpakken en oplossen.

Jonathan Kozlowski, redacteur van Concrete Contractor, erkent de vooruitgang in de branche en zegt “De innovaties die in de betonbouwsector worden doorgevoerd, zijn ongeëvenaard. Nergens anders vindt je zulke creatieve ideeën die de problemen oplossen waarmee moderne aannemers dagelijks worden geconfronteerd.

Door het meetinstrument te gebruiken om de meetefficiëntie te verbeteren, blijft Moasure beton- en constructie-experts over de hele wereld ondersteunen met zijn geavanceerde technologie dat gebaseerd is op beweging. De baanbrekende impact van de technologie is eerder erkend door tal van andere brancheprijzen, wat de relevantie ervan voor professionals die werkzaam zijn in de beton- en bouwsector onderstreept.

In tegenstelling tot traditionele methoden waarvoor GPS of telefoonsignalen nodig zijn, vertrouwt Moasure op bewegingssensortechnologie en een eigen Bluetooth-app die beschikbaar is via een smartphone of tablet. Door de efficiëntie en betrouwbaarheid tijdens het werk te optimaliseren, kunnen bouwprofessionals Moasure gebruiken om hun workflows te stroomlijnen. Aannemers kunnen 3D-metingen eenvoudig en rechtstreeks exporteren naar hun favoriete CAD-programma's zoals AutoCAD, Vectorworks of SketchUp, en deze ook delen met klanten en collega's.

De groeiende erkenning van de uitgebreide capaciteiten en voordelen van Moasure benadrukt niet alleen de vindingrijkheid ervan, maar biedt ook een platform om aanhoudende en complexe problemen aan te pakken waarmee professionals in veel sectoren worden geconfronteerd. Terwijl Moasure de toekomst van het meten blijft herdefiniëren, blijven ze standvastig in hun toewijding aan klantfeedback en blijven ze streven naar innovatieve oplossingen.

Ontdek hier hoe Moasure uw workflow kan stroomlijnen.