Maak Moeilijk Meten Makkelijk met Moasure

Irrigatie- en drainagemetingen zijn zojuist makkelijk geworden dankzij de gepatenteerde technologie van Moasure. Bespaar tijd & geld met dit unieke meetinstrument dat tegelijkertijd kan meten en tekenen terwijl u bezig bent.

  • Teken automatisch terwijl u meet.
  • Genereer nauwkeurige 3D-modellen van elke vorm of ruimte.
  • Meet eenvoudig onregelmatige vormen & bereken complexe ruimtes.
  • Meet 3D terrein & bereken volume
  • Exporteer & deel gegevens eenvoudig rechtstreeks vanuit de app.
  • Geen maandelijkse of jaarlijkse kosten. 

Moasure gebruiken voor Irrigatie

Irrigatie- en drainage-experts maken gebruik van Moasure voor nauwkeurige metingen van werklocaties en hoogteverschillen, het in kaart brengen van irrigatie- en drainagesystemen en het genereren van nauwkeurige schattingen.

Met de Moasure-app kunt u essentiële elementen zoals afvoeren, kranen en waterbronnen labelen, waardoor uw workflow wordt gestroomlijnd.

Moasure wordt een onmisbaar meetinstrument voor elke irrigatiespecialist. Van het berekenen van de oppervlakte, omtrekken en afstanden tot het in kaart brengen van hoogteverschillen: dit revolutionaire meetinstrument zorgt voor efficiëntie en elimineert het giswerk uit uw metingen. Met onze NIEUWE Volume Update wordt het meten van gebieden voor sloten eenvoudig gemaakt. Ontdek de toekomst van meten met Moasure.

Irrigatie Softwarepartners

Land F/X optimaliseert CAD- en 3D-platforms voor landschaps- en irrigatieontwerp, inclusief de mogelijkheid om nauwkeurige CSV- en DXF-gegevens van uw Moasure te importeren.

Met Pro Contractor Studio kunt u DXF-bestanden van uw Moasure-metingen importeren en meteen beginnen met ontwerpen.

Innovatieve meettechnologie die de efficiëntie van uw irrigatie- en drainageprojecten helpt verhogen

Verbeterde nauwkeurigheid

Met Moasure kunt u nauwkeurig te werk gaan met uw metingen en elimineert u het giswerk.

Zie er professioneler uit

Met Moasure en de Moasure-app in de hand, ziet u er professioneel uit bij uw nieuwe klanten.

Krijg meer klussen binnen

De tijd die u bespaart bij het maken van offertes voor klussen betekent dat u meer gedaan kunt krijgen dan ooit tevoren.

Hoor het van een irrigatiespecialist

Matthew Atkinson van Hydro Wick in Canada geeft inzicht hoe hij Moasure gebruikt voor irrigatieprojecten.

Testimonials van irrigatie- en drainagespecialisten

Als beheerder van een golfbaan gaf Moasure mij de mogelijkheid om het exacte areaal van al mijn speeloppervlakken op mijn golfbaan te bepalen, waardoor het gemakkelijker wordt om al mijn gewasbeschermingsmiddelen voor het jaar aan te schaffen en te kalibreren. Het is ook een fantastisch hulpmiddel bij het ontwerpen van banen, het in kaart brengen van irrigatie en drainage, de presentatie van renovatieprojecten en binnenmetingen van alle gebouwen. Ik ben super blij met mijn keuze om Moasure de kans te geven indruk op mij te maken!

Jeffrey Swanson
Connecticut, VS

Ik heb ongeveer een maand geleden een Moasure gekocht en ik ben er dol op. Ik meet hele yards met behulp van de functie lagen en zolang je heel voorzichtig bent met het gebruik van de Moasure, liggen de lagen mooi op één lijn en kan ik elke laag in mijn irrigatieontwerpsoftware laden. Er zijn een paar dingen die verbeterd kunnen worden, maar ik twijfel er niet aan dat dit zal gebeuren, want de klantenondersteuning is geweldig!

Kenneth Noll
Florida, VS

Als eigenaar van een irrigatie-installatie/onderhoudsbedrijf ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om het ontwerpproces te versnellen. Ik hoorde over dit product, las recensies, stelde vragen op forums en was nog steeds een beetje aarzelend omdat sommige jongens zeiden dat het moeilijk was en velen zeiden dat het moeilijk was om mee te beginnen, maar als je volhield en goed leerde hoe het werkte, dan was het dat ook het grootste ding. Eindelijk de knoop doorgehakt en gekocht en het is briljant! Er valt nog veel te leren, maar het heeft mij al uren handmatig meten bespaard. Veel video's om je te leren en de service is ook goed.

Abby
Cromwell, NZ

Maak Moeilijk Meten Makkelijk Met Moasure

Partners

Hoe Moasure u kan helpen

De capaciteiten van Moasure hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop de irrigatie- en drainage-industrie meet. Hier vindt u een gedetailleerd overzicht van de functies van Moasure.

Meet & teken tegelijkertijd

Meet en teken tegelijkertijd en leg hoogteverschillen moeiteloos vast. Dit allemaal in een fractie van de tijd die het vroeger kostte.

Verspil geen tijd meer met het omzetten van gekrabbelde notities op papier, Moasure doet het allemaal voor u terwijl u bezig bent. Moasure maakt eenvoudig werk van het meten van grote of kleine complexe werklocaties - het nauwkeurig vastleggen van meetgegevens en het plotten van een diagram terwijl u zich verplaatst. Bekijk uw metingen vervolgens live op uw smartphone of tablet.

Bereken hoogteverschillen terwijl u beweegt

Moasure legt met gemak driedimensionale ruimten vast en stelt u in staat om deze op het scherm te bekijken. Het is eenvoudig om de helling, afstand & hoogteverschillen tussen twee willekeurige punten te berekenen.

Van het meten van complexe vormen zoals hellende gazons of trappen, tot het berekenen van hoogte en afstand of het assisteren bij topografische metingen - maak moeilijk meten makkelijk met Moasure.

Meet rondingen & oppervlaktes

U kunt nu eindelijk gebogen gazons, zwembaden of andere ongelijke vormen snel opmeten. De baanbrekende technologie van Moasure stelt u in staat om eenvoudig een gebogen lijn te trekken met behulp van de Moasure om digitaal en automatisch de oppervlakte en omtrek te berekenen of onregelmatige vormen en ruimtes zoals opritten of tuinen.

Zodra de meting is voltooid, kunt u een gedetailleerde tekening van de vorm, in 2D of 3D, bekijken op uw smartphone of tablet.

Meet meerdere vormen in één

Meet meerdere vormen ten opzichte van elkaar - allemaal in één enkele meting.

Deze nieuwe en innovatieve functie, 'Lagen' genaamd, stelt u in staat om meerdere vormen, of 'Lagen', binnen een gebied te meten en een uitgebreid diagram op het scherm te produceren van alle 'Lagen' - allemaal ten opzichte van elkaar gepositioneerd.

Meet langs obstakels, zonder zichtlijn

Met de geavanceerde bewegingsmeettechnologie van de Moasure kunt u snel metingen verrichten ongeacht obstakels zoals ongelijke grond, grote struiken, bomen of vijvers.

Beweeg simpelweg om een obstakel heen en gebruik de functie 'Negeren' van de Moasure waardoor u een volledige meting ontvangt, alsof het obstakel er nooit is geweest.

NEW Meet 3D Terrein & Bereken Volume

Met Moasure kunt u snel een 3D-terreinkaart van uw werklocatie vastleggen en deze direct visualiseren met behulp van de nieuwe contourweergave. Schakel over van een 2D-contourweergave naar een 3D-terreinkaart en bekijk het werkelijke 3D-oppervlak.

Bovendien kunt u met de tool Graaf/Vul bepalen hoeveel materiaal er moet worden uitgegraven (Graaf) of toegevoegd (Vul) waardoor grondwerkprojecten efficiënter en winstgevender worden. Ten slotte kunt u met de tool ‘Diepte toevoegen’, het volume van materiaal voor een werklocatie berekenen.

Hoe Moasure werkt

De technologie achter Moasure.

Moasure maakt gebruik van dezelfde technologieën die worden gebruikt in raketgeleidingssystemen om de beweging van de raket in de ruimte te volgen.

De gepatenteerde technologie van Moasure maakt gebruik van beweging om metingen uit te voeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van sensoren en een eigen algoritme om een ​​innovatieve manier van meten te bieden.

Moasure voert elke seconde meer dan 500 sensormetingen uit terwijl u beweegt. Door zijn eigen beweging in drie dimensies te meten, weet Moasure dat zijn eigen positie in de 3D-ruimte niet afhankelijk is van GPS, telefoonsignaal of daglicht, waardoor het eenvoudig is om met één hand afstand, omtrek, oppervlakte, hoogteverschillen en meer te meten – altijd en overal.

Dankzij de betrouwbare technologie van Moasure kunnen aannemers foutgevoelige meetmethoden achterwege laten en traditionele tools vervangen door één tool die alles kan.

Meer informatie

Exporteer Meettekeningen & Data

Deel metingen met collega's of stuur ze rechtstreeks naar uw favoriete ontwerpsoftware -
zonder extra kosten.

Export naar PDF -Genereer automatisch een uitgebreid PDF-document van uw meting, inclusief een diagram van de gemeten vorm en bijbehorende metingen voor elke rand, evenals hoogtegegevens voor elk vastgelegd punt.

PDF's worden geschaald - kies uit 'Schaal om passend te maken' of selecteer een aangepaste schaal, variërend van een nauwkeurige verhouding van 1:1 tot 1:500. PDF's bevatten een raster op de volledige pagina, een schaalbalk en duidelijkere afmetingen en labels om uw metingen duidelijk en nauwkeurig tot leven te brengen. Moasure ondersteunt een breed scala aan papierformaatopties, waaronder A0 tot A4, evenals technische papierformaten zoals ANSI C tot E.

Export naar DXF (AutoCAD/DWG compatibel) -Exporteer 2D of 3D DXF-bestanden, die kunnen worden geopend in alle populaire CAD-applicaties zoals AutoCAD, SketchUp, VectorWorks en ArcSite.

Export naar CSV- Exporteer coördinaatgegevens als CSV-bestand. CSV-bestanden kunnen door veel CAD-applicaties worden gebruikt. Het CSV-bestand toont
de X-, Y- en Z-waarden van de metingen.

Neem de volledige controle over hoe uw metingen worden geëxporteerd in CSV-formaat met onze volledig configureerbare instellingen. U kunt de exacte gegevens selecteren die u wilt exporteren, zodat u zelf kunt beslissen welke meetgegevens u exporteert.

Export naar Afbeelding- U kunt uw metingen ook exporteren in afbeeldingsformaten, waaronder PNG, JPG en SVG.

30 Dagen Tevredenheidsgarantie

Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden.

Als u uw Moasure wilt retourneren, bewaar dan gewoon uw originele productverpakking en accessoires en zorg ervoor dat het apparaat in verkoopbare staat is (we weten dat u het moet gebruiken). Neem contact met ons op en retourneer het product binnen 30 dagen na aankoop.

Een meetinstrument als geen ander

Bespaar tijd & geld met dit unieke meetinstrument dat tegelijkertijd kan meten en tekenen terwijl u bezig bent.