WERELDWIJD AANBEVOLEN DOOR PROFESSIONALS

Moasure Reviews

Hoor wat klanten te zeggen hebben over Moasure tijdens de Groene Sector Vakbeurs 2024

Casestudies van klanten

Moasure heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd onder experts uit verschillende industrieën door zijn innovatieve technologie die betrouwbare oplossingen biedt voor bedrijven.

Hoor hoe klanten tijd en geld besparen dankzij Moasure.

Wilco Boksebeld
Bladgoud Tuinen

Edo Post Uiterweer
De Aar Hoveniers

Kevin van Lokven
FamilyGrass Nederland

Rolf Winter
Arkema Speelvoorzieningen

Herman Dons
Dons Hoveniersbedrijf

Klaas Bos
Terra MBO

Cédric de Thomis
Florahof Eelde

Joost van Rooijen
Van Rooijen Hoveniers

Review van de maand

Gewoon kopen. Werkt fantastisch.

"Wij werken sinds 6 maanden met Moasure, daar meten wij tuinen mee in en tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden over het resultaat van wat dit product levert. Hiervoor gebruikten wij meetlinten, duimstokken, rolmaten, natte vingerwerk eigenlijk, dus niet heel accuraat. Maar tegenwoordig dus met Moasure kunnen we ook gewoon hoogtes inmeten, kuubs inmeten, vierkante meters, eigenlijk alles wat een hovenier nodig heeft."

- Thies van der Voort

Customer Reviews

Based on 506 reviews
87%
(440)
13%
(66)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
John Mol
Een geweldig meetinstrument!

Wat een super efficiënt en accuraat instrument hebben jullie ontwikkeld!
Wat jullie omschrijven wat het kan, klopt helemaal! Iedereen behalve. mijn concurrentie 😉. raad ik het aan!

J
Johan Kraanen
Geweldig hulpmiddel voor Tuinontwerp

Ik ben tuinarchitect en de tuin correct inmeten is uiterst belangrijk! Met Moasure kan ik oppervlakte, afmetingen en hoogte verschillen in 1x meten en direct digitaal gebruiken in mijn ontwerp programma’s. Het is ook erg nuttig voor de hovenier die later de aanleg doet om de exacte afmetingen te hebben. Het is even wennen in het begin maar als je het eenmaal door hebt werkt het echt goed

C
Christophe Le Therisien

"Het apparaat is erg goed met een goede batterijduur. Zeer eenvoudig te gebruiken en zeer intuïtief, het apparaat kan na slechts een paar pogingen onder de knie worden. Het apparaat bespaart echt veel tijd ten opzichte van traditioneel meten.

Een functie waarmee het apparaat een slechte afmeting direct tijdens de meting kan annuleren (wanneer u zich dit realiseert of wanneer deze in het geel verschijnt) zonder dat u de meting hoeft te beëindigen en vervolgens op de te negeren punten hoeft te klikken, zou uiterst waardevol zijn (vooral wanneer je hebt meer dan vijftig punten en je weet niet meer waar het slechte punt is dat je moet verwijderen).

Op dezelfde manier kan het uitvoeren van metingen voor deurkozijnen soms de metingen die volgen vertekenen... (vooral als de deur of het raamkozijn niet erg dik is), misschien zou het toevoegen van een "openende" functie op prijs worden gesteld.

Afgezien van deze punten die ik heb opgemerkt, is het apparaat echt heel goed en heb ik het al aan andere architectencollega's aanbevolen."

D
David Guisado García

Ik gebruik Moasure One nu ongeveer een maand en het heeft mijn gegevensverzameling vereenvoudigd en gestroomlijnd, omdat ze behoorlijk nauwkeurig zijn en het erg handig is om ze naar DXF te exporteren voor gebruik op kantoor. Ik raad het 100% aan.
De zeer opvallende voordelen zijn de eenvoud van gebruik, het maakt gemakkelijk verbinding met de mobiele applicatie en het verzamelen van gegevens is vrij eenvoudig naarmate je verder komt en Moasure One doet de rest.

A
Andrea Valtorta

Gekocht om de tijden te optimaliseren bij het uitvoeren van interne en externe onderzoeken van gebouwen, appartementen en nog veel meer. Na verloop van tijd kunnen de toleranties op de uiteindelijke fout van de uitgevoerde onderzoeken worden verbeterd!!
Ik gebruik het in combinatie met metingen die ook met een laserdisto zijn uitgevoerd om de metingen te verbeteren.
Ook de hulp die moasure biedt aan de eindgebruiker die het product gebruikt, is erg handig en effectief! Ik had wat twijfels tijdens de tests en ze hielpen me heel snel en gaven me advies over hoe ik mezelf kon verbeteren.
Ik raad het iedereen aan!!!
Zelfs vandaag de dag vraag ik me af hoe hij deze metingen weet uit te voeren!!! TOP
Met dank aan het Moasure-personeel.

Aanbevolen door bedrijven

Tienduizenden bedrijven hebben al de overstap naar Moasure gemaakt.

Moasure heeft bewezen betrouwbaar, effectief en een game-changer in veel sectoren te zijn.

Moasure's bekroonde succes

Moasure is niet alleen geliefd bij klanten, maar is ook erkend met prijzen
in tal van industrieën over de hele wereld.

Klaar om uw winst te verhogen met Moasure?

Verhoog de efficiëntie, verminder overbestellingen en maximaliseer de winst.