Een compleet nieuwe manier om te meten

De gepatenteerde technologie van Moasure maakt gebruik van bewegingen om metingen te verrichten, door gebruik te maken van inertiële sensoren en een eigen algoritme om een nieuwe innovatieve manier van meten te bieden.

Moasure® is in 2014 opgericht in Warwick, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf lanceerde met succes een smartphone app, waarmee gebruikers de bewegingssensoren in hun smartphone kunnen gebruiken om metingen te verrichten. De gebruikers kunnen dit doen door simpelweg hun telefoon te bewegen. Deze betaalde app, diende als een bevestiging om de technologie te valideren. De Moasure App is vandaag gratis te downloaden en te gebruiken en de focus van het team is gericht op de Moasure®.

Het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging

Moasure® is het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging. Gebouwd met behulp van hoogwaardige inertiële sensoren, in een apparaat dat in de palm van uw hand past.

Dankzij de unieke bewegingsgebaseerde technologie van Moasure weet de Moasure waar het zich in de 3D-ruimte bevindt, zodat u tegelijkertijd kunt meten en tekenen.

Met de Moasure kunt u ruimtes opmeten en een volledig gedimensioneerde tekening maken in de tijd die u nodig heeft om door een kamer of buitenruimte te lopen. Dit stelt gebruikers in staat om hun meetproces aanzienlijk te versnellen waardoor meerdere klussen per dag kunnen worden uitgevoerd.

Maak Moeilijk Meten Makkelijk

Moasure is eenvoudig te gebruiken; beweeg hem van het ene punt naar het andere. Het maakt niet uit of er obstakels zoals bomen, meubels of muren in de weg staan - u loopt er simpelweg omheen.

Terwijl de Moasure tegelijkertijd kan meten en tekenen, kan het naast het berekenen van de omtrek en oppervlakte, ook hoogteverschillen, hellingen, hoeken, evenals cirkels en bogen meten.

Het verhaal van Moasure

2014

BEDRIJF OPGERICHT

Opgericht door Alan Rock

2016

IOS APP GELANCEERD

Betaalde iOS-app die alleen de sensoren van de smartphone gebruikt

2017

ANDROID APP GELANCEERD

Het team lanceerde een Android-app door
het succes van de iOS-app.

2018

CROWDFUNDING VAN MOASURE ONE BEGINT

Moasure ONE werd gecrowdfund op zowel Kickstarter als Indiegogo

2019

BESTE STARTUP AWARD OP CES

Moasure pitcht voor de pers en investeerders tijdens een startup pitch competitie

2019

MOASURE ONE BEGINT MET VERZENDEN

De verzending van Moasure ONE naar meer dan 2500 klanten is begonnen

2019

MOASURE ONE UPDATES

Nieuwe functies worden voortdurend gelanceerd via de Moasure app updates

2021

MOASURE APP GELANCEERD

De nieuwe Moasure app is gelanceerd dankzij de feedback en suggesties van onze klanten. Het Moasure-team blijft werken aan nieuwe innovatieve functies.

Moasure Videos

Maak kennis met de oprichter en CEO van Moasure en
hoor van onze klanten.

Oprichter & CEO Alan Rock introduceert Moasure

Moasure bij World of Concrete 2022

Profit Matters spreekt met Moasure

Gebaseerd op studie en innovatie

Na jarenlang onderzoek en ontwikkeling van onze ingenieurs, is Moasure binnen handbereik.