Moasure® in top 15% van 2023 FT 1000 snelst groeiende bedrijven in Europa

Moasure® heeft sinds 2019 een exponentiële groei doorgemaakt en verschillende prijzen gewonnen, en is nu erkend door de Financial Times en Statista als een van de snelst groeiende bedrijven in Europa.

De 2023 FT 1000 somt de 1000 snelst groeiende bedrijven in Europa op, en u vindt Moasure® op nummer 149, met een 8e plaats in de sector Productie.

Bedrijven die hier tussen staan hebben de sterkste omzetgroei tussen 2018 en 2021 en hebben de uitdagende economische periode met de Covid-19 pandemie en Brexit doorstaan, een bijzondere uitdaging voor Britse bedrijven, waar Moasure®in de top 30 van snelst groeiende Britse bedrijven staat en aan top van de sector Productie voor Britse bedrijven staat.

De sectoren omvatten Fintech, financiële diensten en verzekeringen, reclame en marketing, auto's, bouw en techniek, e-commerce, energie en nutsbedrijven, IT en software, productie en groothandel.

Moasure® ONE heeft zichzelf gecementeerd als een onmisbaar meetinstrument voor professionals in een grote verscheidenheid van industrieën, waaronder de tuin- & landschapsinrichting, bestrating, kunstgras, beton, bouw, speeltuinen en recreatie, golf, zwembaden en spa's, buitenleven en architectuur - en die lijst wordt steeds groter.

Na het winnen van een reeks industrieprijzen van hoog kaliber in 2022 en het eerste kwartaal van 2023, heeft Moasure®zeker één om in de gaten te houden, aangezien de exponentiële groei naar verwachting dit jaar en daarna zal aanhouden.

Over zijn opname in de 2023 FT 1000 zei Alan Rock, oprichter en Co-CEO van Moasure®:'Het is een voorrecht om tussen zulke fantastische bedrijven uit heel Europa te staan - gefeliciteerd aan alle anderen die op de lijst staan.

Vanuit het perspectief van Moasure heeft ons hele team ongelooflijk hard gewerkt om van ons product zo'n succes te maken, maar dit is nog maar het begin - onze op beweging gebaseerde meettechnologie is werkelijk uniek en wordt over de hele wereld gebruikt als de beste manier om moeilijke ruimtes te meten. We kunnen niet wachten om te zien hoe ver Moasure ONE kan gaan, terwijl we ons op steeds meer markten over de hele wereld begeven. Tot nu toe hebben we dit jaar de vraag naar en de belangstelling voor Moasure exponentieel zien groeien, met steeds meer professionals die kiezen voor een eenvoudigere manier om complexe ruimtes te meten.

Mo Hussain, Co-CEO, voegde daaraan toe: We zijn absoluut verheugd over de erkenning door de Financial Times en Statista. In 2023 en daarna zullen we onze technologie blijven ontwikkelen en onze omzet wereldwijd blijven verhogen. We zijn onze klanten zeer dankbaar voor hun feedback, en we zullen hard blijven werken om nieuwe functies toe te voegen en de mogelijkheden van onze unieke meettechnologie te vergroten, om bestaande en nieuwe Moasure-gebruikers een steeds betere tool te geven'.

Voor meer informatie over Moasure® ONE™, klik hier.