Moasure staat dit jaar op de Sunday Times 100 'Ones to Watch' lijst

Wat een jaar is het voor Moasure® - en we zijn nog maar halverwege 2023.

NaMoasure's top-150 notering in de 2023 FT 1000met de 1.000 snelst groeiende bedrijven in Europa door de Financial Times en Statista, is het in het VK gevestigde bedrijf nu uitgekozen voor de prestigieuze Sunday Times 100 'Ones Watch' van dit jaar. Sunday Times 100 'Ones to Watch lijst.

Moasure, opgericht in 2014, begon in 2019 met de levering van het eerste en enige meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging en sindsdien is het bedrijf maar één kant op gegaan.

Moasure® ONE™ heeft zijn plaats veroverd als onmisbaar instrument voor professionals in een groeiend aantal sectoren, waaronder tuin & landschapsinrichting, bestrating, kunstgras, beton, bouw, omheiningen, irrigatie, speeltuinen en recreatie, golf, zwembaden, spa's, buitenleven en meer.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een reeks prijzen gewonnen en de exponentiële groei zal zich naar verwachting voortzetten in 2023 en daarna.

Op de verkiezing voor de Sunday Times 100 'Ones to Watch' lijst, zei Alan Rock, oprichter en Co-CEO van Moasure®: 'Het is een voorrecht om erkend te worden door de Sunday Times naast een aantal fantastische in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijven - gefeliciteerd aan alle anderen die op de lijst staan. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ons groeiende team echt heeft samengewerkt om van het Moasure ONE meetinstrument zo'n succes te maken, en ik kan niet wachten om te zien waar de toekomst ons zal brengen - onze unieke technologie wordt door een groeiend aantal industrieën gebruikt als hun voorkeursmanier om moeilijke ruimtes te meten.

Mo Hussain, Co-CEO, voegt toe: 'We zijn absoluut verheugd dat we dit jaar zijn opgenomen in de Sunday Times 100 'Ones to Watch' lijst. We zijn onze klanten erg dankbaar voor hun voortdurende steun en feedback, en we zullen doorgaan met het ontwikkelen van de Moasure ONE tool en Moasure PRO app om ons aanbod nog beter te maken voor bestaande en toekomstige gebruikers, zodat we meer en meer professionals over de hele wereld kunnen helpen om moeilijk meten, makkelijk te maken.

Klik hier voor meer informatie over Moasure® ONE™.