Moasure ONE wint TWEE Innovative Product Awards

Na Moasure's reis naar Las Vegas voor de World of Concrete beurs vorige maand, won 's werelds eerste bewegingsmeter, Moasure ONE, niet één, maar TWEE onderscheidingen bij de inaugurele World of Concrete Innovative Product Awards in samenwerking met ConstructioNext.

De Innovative Product Awards huldigen 'de meest succesvolle leden van de bouwgemeenschap en hun innovaties in beton', met de winnaars Industry Choice en Expert's Choice.

De 50e iteratie van World of Concrete vond plaats in Las Vegas van 17-20 januari en trok 60.000 bouwprofessionals uit de hele wereld - en het Moasure team gaf talloze demonstraties op het grootste internationale evenement van de industrie.

Met 1.500 stands was er voor iedereen iets te zien uit alle segmenten van de industrie, waaronder betonreparatie en -sloop, informatietechnologie, materiaalverwerking, maar ook betonproductie, sierbeton, prefab en metselwerk.

Van die vele stands waren er meer dan 100 genomineerden binnen de negen categorieën voor de Innovative Product Awards, en Moasure ONE kwam als beste uit de bus in de Industry Choice Award - General Construction Tools & Equipment categorie, gestemd door professionals in de beton- en bouwindustrie.

Bovendien werd het meetinstrument in zakformaat geselecteerd als Expert's Choice Award-winnaar voor duurzame innovatie, naast acht andere genomineerden.

Alan Rock, oprichter en Co-CEO van Moasure, zei: "Dank aan iedereen die op Moasure ONE heeft gestemd, en dank aan het panel van deskundigen voor het selecteren van Moasure ONE als een van hun winnaars. We zijn absoluut blij met deze twee prijzen voor innovatie, en zullen blijven streven om onze tool steeds beter te maken om onze klanten te helpen nog slimmer te meten."

Ontdek meer over Moasure ONE hier.