Moasure op plek 29 van snelst groeiende bedrijven in Deloitte's UK Fast 50 Awards

Moasure kondigt vandaag met trots een fantastische prestatie aan: ze zijn gerangschikt als het 29e snelst groeiende bedrijf in de prestigieuze Deloitte UK Fast 50 Awards. Bij de prijsuitreiking, die gisteravond in Londen werd gehouden, waren de snelstgroeiende technologiebedrijven in Groot-Brittannië aanwezig en werd de uitstekende groei van Moasure getoond: 976% in de afgelopen vier jaar.

De Deloitte UK Fast 50 Awards erkennen en rangschikken de 50 snelst groeiende technologiebedrijven op basis van hun procentuele omzetgroei in de afgelopen vier jaar. De uitzonderlijke prestaties van Moasure, die de 29e plek veiligstellen, onderstrepen de toewijding van het bedrijf aan innovatie, technologie en het transformeren van de manier waarop professionals meten.

Mo Hussain en Alan Rock, co-CEO's van Moasure, woonden de prijsuitreiking bij en spraken hun dankbaarheid uit voor deze erkenning. Mo Hussain verklaarde: "We zijn vereerd om op de 29e plaats te staan ​​in de Deloitte UK Fast 50 Awards. Deze prestatie weerspiegelt de toewijding en het harde werk van ons hele team bij Moasure. Het is een bewijs van de innovatieve oplossing die we bieden en de impact die we hebben maken in de technologiesector."

Alan Rock, oprichter van Moasure, voegde hieraan toe: "Het veiligstellen van een positie in de Deloitte UK Fast 50 is een fantastische mijlpaal voor Moasure. Het motiveert ons om de grenzen van de technologie te blijven verleggen en geavanceerde meetoplossingen te blijven leveren. We zijn verheugd over de toekomst en de kansen die voor Moasure in het verschiet liggen."

Moasure staat bekend om de baanbrekende bewegingsgebaseerde meettechnologie, waardoor meten met traditionele meetinstrumenten niet langer nodig is en nauwkeurige en efficiënte metingen in verschillende industrieën worden aangeboden. De groei van het bedrijf in de afgelopen jaren weerspiegelt de toewijding van Moasure om de technologie te bevorderen en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van klanten.

De erkenning door Deloitte UK Fast 50 draagt ​​bij aan de groeiende lijst van prestaties van Moasure en versterkt hun positie als belangrijke speler in de technologie. Het bedrijf blijft gefocust op het stimuleren van innovatie en het leveren van waarde aan hun klanten.

Meer informatie over de Fast 50-awards van Deloitte vindt u hier: https://www.deloitte.co.uk/fast50/index.html en bekijk hier onze ranglijst: https://www.deloitte.co.uk/fast50/winners/2023/index.html