MOASURE VOOR GRAAFWERK, NIVELLERING & GRONDWERK

Meet grondwerk snel en nauwkeurig

Moasure transformeert de grondwerk en bouwsector, waardoor u hele bouwlocaties tegelijkertijd tekenen kunt meten en tekenen, door simpelweg te bewegen. Bereken automatisch de oppervlakte, hoogteverschillen, volume en meer, zodat u razendsnelle en nauwkeurige berekeningen kunt uitvoeren.

Meet & teken tegelijkertijd

Genereer een volledige plattegrond

Snelle en nauwkeurige berekeningen

Export naar PDF of CAD software

Automatisch meten, tekenen en berekenen

Loop simpelweg langs de omtrek van een werklocatie en gebruik Moasure om meetpunten vast te leggen om zo een ​​uitgebreide diagram van de ruimte te genereren. Moasure berekent automatisch de omtrek, oppervlakte, volume en hoogteverschillen over de gehele werklocatie.

3D Terrein & Hoogteverschillen

Gebruik de Moasure app om uw meetdiagram in 2D en 3D te bekijken en de topografie van de locatie te visualiseren via de Oppervlak of Contour weergave. Gebruik de in-app Dwarsdoorsnede functie om de helling, hoek, afstand & hoogte tussen twee punten te berekenen.

Egaliseren van een terrein met Graaf & Vul

Nadat u de meetpunten op de hele werklocatie heeft vastgelegd, kunt u met de functie Graaf & Vul van Moasure direct uw materiaalbehoeften berekenen en visualiseren.

De ingebouwde tool berekent de uitgraaf- en ophoogvolumes die nodig zijn om een ​​werklocatie op de gewenste hoogte te brengen. De functie nettovolume toont de hoeveelheid materiaal die moet worden aangevoerd of afgevoerd.

Een simpele klik op de knop 'nul nettovolume' geeft het vereiste hoogteniveau weer, zodat het niet meer nodig is om materiaal naar de werklocatie of daarbuiten te verplaatsen.

Diepte berekenen

Voer nauwkeurigere en winstgevendere berekeningen uit met de functie 'Diepte toevoegen' van de Moasure-app.

De tool 'Diepte toevoegen' is speciaal ontworpen voor het berekenen van het volume van een materiaal, zoals aarde of grind, op basis van het gemeten oppervlak en de gewenste diepte.

Geen giswerk meer

Traditionele meetmethoden zijn foutgevoelig. Met Moasure kunt u in uw eentje hele bouwlocaties nauwkeuriger meten, waardoor u zowel tijd als materiaal bespaart.

Professionale uitstraling

Maak indruk op uw klanten door gebruik te maken van op beweging gebaseerde meettechnologie om direct schattingen op locatie te genereren.

Haal meer klussen binnen

Verbeter uw bedrijfsresultaten door snel nauwkeurigere schattingen te maken, waardoor u tijd vrijmaakt en meer opdrachten binnenhaalt.

Moasure kan eenvoudig in uw bestaande workflow worden geïntegreerd

Deel metingen met collega's en klanten of stuur ze rechtstreeks naar uw favoriete ontwerpsoftware – zonder extra kosten.

Software waar Moasure mee werkt:

Aanbevolen door grondwerkspecialisten

"We hebben onze Moasure al heel veel gebruikt! We doen verbouwingen, voorbereidingen & grondwerken van gebouwen en vinden het fantastisch om snel hoogtes te kunnen berekenen om de prijzen snel terug te krijgen naar onze klanten!!"

Paramount Kamtz
Paramount Remodeling Co. Inc.
Frederick, CO

"Moasure heeft ons schattingsproces versneld door nauwkeurige metingen te leveren. Het is eenvoudig om een bestand te bewaren met verschillende meetgegevens voor onze projecten. Ik heb alleen maar complimenten en succes gehad met het hebben van deze tool. Ontzettend blij met onze beslissing..."

Chase Hennessey
Home & Grounds
Twin Cities, MN

"We gebruiken dit om opritten en gebouwen te meten om projecten aan te bieden voor onze graafwerkzaamheden. Het is geweldig om onze klanten een PDF van hun project te kunnen sturen!"

Dawn Pitlik
Pitlik & Wick
Eagle River, WI

Sluit u aan bij andere professionals die geld & tijd besparen door Moasure te gebruiken

Gezien vanuit de media

Echte reacties op Moasure

Bekijk de reacties op Moasure op de vele beurzen die wij jaarlijks bezoeken.

Veelgestelde vragen

Hoe nauwkeurig is Moasure?

  • Eendimensionale metingen uitgevoerd met de Moasure ONE kunnen een foutmarge van +/- 0,5% + enkele mm hebben. Bijvoorbeeld +/- 2cm voor een lengte van 4m.
  • Oppervlaktemetingen uitgevoerd met de Moasue ONE kunnen een foutmarge van 2% hebben. Bijvoorbeeld +/- 0,3 m² voor een kamer van 15 m²

Dit maakt de Moasure ONE ideaal voor schattingen en metingen voor offertes en calculaties van bijvoorbeeld tuinaanleg, aanleg van kunstgras, grondwerken, aanleg van zwembaden, speeltuinen, recreatieruimtes en sport maar ook voor de bouw, graafwerkzaamheden en vele andere sectoren.

Er is geen vaste limiet aan de afstand die u met Moasure kunt meten; in plaats daarvan is er een fysieke limiet aan de hoeveelheid tijd die u in één enkele meting kunt meten. Dit wordt bepaald door het beschikbare geheugen op uw smartphone of tablet.

Omdat dit van telefoon tot telefoon kan verschillen, geven wij een ‘veilige’ maximale afstand aan van 300 m en een maximale oppervlakte van 10.000 m² om binnen de geheugenlimiet van vrijwel alle huidige smartphones te blijven. Nu dit gezegd te hebben, hebben sommige van onze klanten een afstand van 770 m en een oppervlakte van meer dan 25.000 m² gemeten.

Zijn er doorlopende kosten of abonnementskosten?

Nee, er zijn geen doorlopende kostenofabonnementskosten.

Voorheen was voor het exporteren van metingen een klein maandelijks bedrag verschuldigd. Na feedback van Moasure-klanten werd dit maandelijkse bedrag echter verwijderd.

De Moasure app, gebruikt in combinatie met het Moasure ONE-apparaat, is volledig gratis en omvat toekomstige updates en nieuwe functies.

Hoe kan ik Moasure proberen?

Er is geen betere manier om Moasure uit te proberen dan door het zelf te ervaren.

We zijn er trots op dat we een 30 dagen geld-terug-garantie kunnen bieden. Dit betekent dat u, nadat u een bestelling heeft geplaatst, 30 dagen de tijd heeft om Moasure ONE uit te proberen en alle functies en voordelen te ervaren.

Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden.

Mocht u uw Moasure ONE willen retourneren, bewaar dan de originele productverpakking en accessoires en zorg ervoor dat het apparaat in verkoopbare staat is (we snappen dat u de Moasure ONE moet uitproberen). Neem simpelweg contact met ons op en stuur het product binnen 30 dagen na ontvangst terug.

Meer informatie kunt u hier vinden.

Hoe werkt Moasure?

Moasure gebruikt dezelfde technologieën die worden gebruikt in raketgeleidingssystemen om de beweging van de raket in de ruimte te volgen.

De gepatenteerde technologie van Moasure maakt gebruik van beweging om metingen uit te voeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van sensoren en een eigen algoritme om een ​​innovatieve nieuwe manier van meten te bieden.

Moasure ONE voert elke seconde meer dan 500 sensormetingen uit terwijl u beweegt. Door zijn eigen beweging in drie dimensies te meten, weet Moasure ONE dat zijn eigen positie in de 3D-ruimte en is niet afhankelijk van GPS, telefoonsignaal of daglicht, waardoor het eenvoudig is om met één hand afstand, omtrek, oppervlakte, hoogteverschillen en meer te meten – altijd en overal.

Dankzij de betrouwbare technologie van Moasure kunnen aannemers foutgevoelige meetmethoden achterwege laten en traditionele tools vervangen door één tool die alles kan.

Meer informatie over hoe Moasure werkt, vindt u hier.

30 Dagen Tevredenheidsgarantie

Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden.

Als u uw Moasure wilt retourneren, bewaar dan de originele productverpakking en accessoires, en zorg ervoor dat het apparaat in verkoopbare staat is (we weten dat u het moet gebruiken).

Neem contact met ons op om het product binnen 30 dagen na de leveringsdatum te retourneren.

Klaar om uw winst te verhogen met Moasure?

Verhoog de efficiëntie, verminder overbestellingen en maximaliseer de winst. Stap vandaag nog over op Moasure.