Maak Moeilijk Meten Makkelijk met Moasure

Moeilijke metingen zijn zojuist makkelijk geworden dankzij de gepatenteerde technologie van Moasure. Bespaar tijd & geld met dit unieke meetinstrument dat tegelijkertijd kan meten en tekenen terwijl u bezig bent.

  • Teken automatisch terwijl u meet.
  • Genereer nauwkeurige 3D-modellen van elke vorm of ruimte.
  • Meet eenvoudig onregelmatige vormen & bereken complexe ruimtes.
  • Exporteer & deel gegevens eenvoudig rechtstreeks vanuit de app.
  • Geen maandelijkse of jaarlijkse kosten. 

Gezien vanuit de Media

Meet & teken tegelijkertijd

Meet en teken tegelijkertijd en leg hoogteverschillen moeiteloos vast. Dit allemaal in een fractie van de tijd die het vroeger kostte.

Verspil geen tijd meer met het omzetten van gekrabbelde notities op papier, Moasure doet het allemaal voor u terwijl u bezig bent. Moasure maakt eenvoudig werk van het meten van grote of kleine complexe werklocaties - het nauwkeurig vastleggen van meetgegevens en het plotten van een diagram terwijl u zich verplaatst. Bekijk uw metingen vervolgens direct op uw smartphone of tablet.

Bereken hoogteverschillen terwijl u beweegt

Moasure legt met gemak driedimensionale ruimten vast en stelt u in staat om deze op het scherm te bekijken. Het is eenvoudig om de helling, afstand & hoogteverschillen tussen twee willekeurige punten te berekenen.

Van het meten van complexe vormen zoals hellende gazons of trappen, tot het berekenen van hoogte en afstand of het assisteren bij topografische metingen - maak moeilijk meten makkelijk met Moasure.

Meet rondingen & oppervlaktes

U kunt nu eindelijk gebogen gazons, zwembaden of andere ongelijke vormen snel opmeten. De baanbrekende technologie van Moasure stelt u in staat om eenvoudig een gebogen lijn te trekken met behulp van de Moasure om digitaal en automatisch de oppervlakte en omtrek te berekenen of onregelmatige vormen en ruimtes zoals opritten of tuinen.

Zodra de meting is voltooid, kunt u een gedetailleerde tekening van de vorm, in 2D of 3D, bekijken op uw smartphone of tablet.

Meet meerdere vormen in één keer

Meet meerdere vormen ten opzichte van elkaar - allemaal in één enkele meting.

Deze nieuwe en innovatieve functie, 'Lagen' genaamd, stelt u in staat om meerdere vormen, of 'Lagen', binnen een gebied te meten en een uitgebreid diagram op het scherm te produceren van alle 'Lagen' - allemaal ten opzichte van elkaar gepositioneerd.

Meet langs obstakels, zonder zichtlijn

Met de geavanceerde bewegingsmeettechnologie van de Moasure kunt u snel metingen verrichten ongeacht obstakels zoals ongelijke grond, grote struiken, bomen of vijvers.

Beweeg simpelweg om een obstakel heen en gebruik de functie 'Negeren' van de Moasure waardoor u een volledige meting ontvangt, alsof het obstakel er nooit is geweest.

NIEUW Meet 3D Terrein & Bereken het Volume

Met Moasure kunt u snel een 3D-terreinkaart van uw werklocatie vastleggen en deze direct visualiseren met behulp van de nieuwe contourweergave. Schakel over van een 2D-contourweergave naar een 3D-terreinkaart en bekijk het werkelijke 3D-oppervlak.

Bovendien kunt u met de tool Graaf/Vul bepalen hoeveel materiaal er moet worden uitgegraven (Graaf) of toegevoegd (Vul) waardoor grondwerkprojecten efficiënter en winstgevender worden. Ten slotte kunt u met de tool ‘Diepte toevoegen’, het volume van materiaal voor een werklocatie berekenen.

Hoe Moasure werkt

De technologie achter Moasure.

Moasure maakt gebruik van dezelfde technologieën die worden gebruikt in raketgeleidingssystemen om de beweging van de raket in de ruimte te volgen.

De gepatenteerde technologie van Moasure maakt gebruik van beweging om metingen uit te voeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van sensoren en een eigen algoritme om een ​​innovatieve manier van meten te bieden.

Moasure voert elke seconde meer dan 500 sensormetingen uit terwijl u beweegt. Door zijn eigen beweging in drie dimensies te meten, weet Moasure dat zijn eigen positie in de 3D-ruimte niet afhankelijk is van GPS, telefoonsignaal of daglicht, waardoor het eenvoudig is om met één hand afstand, omtrek, oppervlakte, hoogteverschillen en meer te meten – altijd en overal.

Dankzij de betrouwbare technologie van Moasure kunnen aannemers foutgevoelige meetmethoden achterwege laten en traditionele tools vervangen door één tool die alles kan.

Meer informatie

Moasure bij Vakbeurs Openbare Ruimte

Moasure was op 27 en 28 september 2023 aanwezig bij Vakbeurs Openbare ruimte in Jaarbeurs Utrecht en sprak met innovatieve speeltuinspecialisten die Moasure al hebben om hun workflow te stroomlijnen.

Exporteer Meettekeningen & Data

Deel metingen met collega's of stuur ze rechtstreeks naar uw favoriete ontwerpsoftware -
zonder extra kosten.

Export naar PDF - Genereer automatisch een uitgebreid PDF-document van uw meting, inclusief een diagram van de gemeten vorm en bijbehorende metingen voor elke rand, evenals hoogtegegevens voor elk vastgelegd punt.

Export naar DXF (AutoCAD/DWG compatibel) - Exporteer 2D of 3D DXF-bestanden, die kunnen worden geopend in alle populaire CAD-applicaties zoals AutoCAD, SketchUp, VectorWorks en ArcSite.

Export naar CSV - Exporteer coördinaatgegevens als CSV-bestand. CSV-bestanden kunnen door veel CAD-applicaties worden gebruikt. Het CSV-bestand toont de X-, Y- en Z-waarden van de metingen.

Export naar Afbeelding - U kunt uw metingen ook exporteren in afbeeldingsformaten, waaronder PNG,
JPG en SVG.

Wereldwijd aanbevolen door speeltuinspecialisten

The team at
Dragon Play & Sports

Tom Bradley
Bradley's Surfacing Systems

Dafydd Williams
Wickstead Playgrounds

Rolf Winter
Arkema Speelvoorzieningen

30 Dagen Tevredenheidsgarantie

Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden.

Als u uw Moasure wilt retourneren, bewaar dan gewoon uw originele productverpakking en accessoires en zorg ervoor dat het apparaat in verkoopbare staat is (we weten dat u het moet gebruiken). Neem contact met ons op en retourneer het product binnen 30 dagen na aankoop.

Uitgelichte klanten

Een meetinstrument als geen ander

Bespaar tijd & geld met dit unieke meetinstrument dat tegelijkertijd kan meten en tekenen terwijl u bezig bent.