Wat als ik niet tevreden ben met Moasure?

Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden.

Mocht u uw Moasure willen retourneren, bewaar dan de originele productverpakking en accessoires en zorg ervoor dat het apparaat in verkoopbare staat is (we snappen dat u de Moasure moet uitproberen). Neem simpelweg contact met ons op en stuur het product binnen 30 dagen na ontvangst terug.

Zie hieronder voor ons volledige retourbeleid.

Retourbeleid

  • Producten die worden geretourneerd, moeten worden geretourneerd in 'verkoopbare' staat. Dit houdt in dat alle meegeleverde verpakkingen en accessoires moeten worden teruggestuurd. Indien artikelen ontbreken, behouden wij ons het recht voor dat ontbrekende of beschadigde verpakkingen of accessoires, bij u in rekening kunnen worden gebracht.
  • Terugbetalingen omvatten alleen de volledige betaalde prijs van het product en zijn exclusief de verzendkosten.
  • Wij zullen geen retourlabels voor retourzendingen verstrekken mocht u besluiten om het artikel te willen retourneren. Tevens zullen we de kosten van retourzendingen niet vergoeden. Wij raden u aan gebruik te maken van een traceerbare verzendmethode aangezien wij geen terugbetaling kunnen uitvoeren voor artikelen die wij niet hebben ontvangen.
  • U kunt uw artikelen terugsturen naar een vestiging van ons in de VS, EU of het VK. Adressen worden verstrekt zodra uw retourzending is goedgekeurd.