Moasure gerangschikt als één van de Deloitte Technology Fast 500 2023 EMEA winnaars

DP__article-content DP__shift" id="shopify-section-template--16771293282546__main" data-mce-fragment="1">

Deloitte erkent groei en innovatie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft Moasure uitgeroepen tot Fast 500-winnaar voor 2023. De EMEA Fast 500-lijst is een objectieve brancheranglijst die snelgroeiende technologiebedrijven erkent en wordt ondersteund door het prestigieuze Deloitte Technology Fast 50-initiatief, waarvan Moasure in november op de 29e plaats eindigde.

De 182e plaats van Moasure in de gewaardeerde lijst volgt op een reeks indrukwekkende zakelijke onderscheidingen, met name de Dual King’s Awards voor Enterprise 2024, die de aanzienlijke impact van het bedrijf op zowel technische innovatie als internationale handel erkent. Met een opmerkelijke omzetgroei van 976% over de afgelopen vier jaar verstevigt Deloitte’s erkenning van de snelle ontwikkeling van Moasure zijn positie als marktleidend technologiebedrijf.

Bij de bekendmaking van de winnaars van de EMEA Fast 500 2023-award deelde Deloitte mee: “Terwijl start-ups de economie blijven aandrijven, de manier waarop we leven en werken ontwrichten en een krachtig potentieel creëren om de grote uitdagingen die voor ons liggen op te lossen, zijn we verheugd enkele van Europa’s meest baanbrekende oprichters en snelgroeiende start-ups van de wereld in het zonnetje te zetten van de afgelopen jaren.” 

Alan Rock, oprichter en co-CEO, zei: "We zijn verheugd om erkend te worden als één van de winnaars van de Technology Fast 500 2023 EMEA Awards, naast zoveel andere baanbrekende bedrijven. Onze technologie heeft de manier veranderd waarop professionals over de hele wereld complexe ruimtes & vormen meten, en innovatie zal aan de top blijven staan in al onze activiteiten.”

Mo Hussain, co-CEO, voegde hieraan toe: "Deze erkenning is opnieuw een fantastische mijlpaal voor Moasure, en we willen graag de grenzen blijven verleggen van wat mogelijk is in onze branche. We zijn enorm trots op de vooruitgang die ons hele team heeft geboekt in de afgelopen jaren binnenin het bedrijf, en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer markten te kunnen betreden.”

De revolutionaire technologie van Moasure dat gebaseerd is op beweging, is hard op weg om de voorkeursmethode te worden voor het meten van complexe ruimtes in tal van industrieën, variërend van tuin- & landschapsinrichting en constructie tot het ontwerp van speeltuinen, hekwerken en nog veel meer. Met een focus op verbeterde efficiëntie, winstgevendheid en vindingrijkheid wordt het technologische succes van Moasure niet alleen weergegeven door hun wereldwijde klantenbestand, maar ook door hun uitgebreide scala aan industriële prijzen & onderscheidingen als resultaat.

Nu het bedrijf 11 internationale websites heeft en naar meer dan 150 landen over de hele wereld kan verzenden, is het bedrijf toegewijd aan het voortdurend ontwikkelen van baanbrekende technologie en het bieden van een ervaring van onschatbare waarde aan klanten. De EMEA Fast 500-onderscheiding is zodoende een bewijs van hun harde werk, innovatie en versnelde bedrijfsgroei.

Meer informatie over de winnaars van de EMEA Fast 500 2023-award kunt u hier vinden.