Wie we zijn

Opgericht in 2014, Warwick, VK, heeft Moasure met succes het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging gelanceerd. Ontwikkeld met behulp van hoogwaardige sensoren, allemaal verpakt in een apparaat dat in de palm van uw hand past. De unieke bewegingsgebaseerde technologie van Moasure transformeert een groot aantal industrieën over de hele wereld.

Onze groei tot nu toe

Een korte geschiedenis van Moasure

Moasure opgericht door Alan Rock

Lancering van iOS app

Lancering van Android app

Crowdfunding begint

Moasure ONE begint met verzending

Moasure PRO app gelanceerd

Lancering van Europese websites

FT 1000 Europa's Snelst Groeiende Bedrijven en Sunday Times 100 Ones to Watch

Waarom bij Moasure werken?

Salaris, Bonussen en Compensatiepakketten

We willen alleen het beste talent aantrekken en daarom bieden we zeer aantrekkelijke salarissen, bonussen en compensatiepakketten.

 • Bonusregeling voor werknemers van het bedrijf

We hebben een geweldige bonusregeling waarbij elke medewerker elk kwartaal een bedrijfsprestatiebonus ontvangt.

 • Aandelenopties

We geven elke werknemer kosteloos aandelenopties uit, waardoor een gevestigd belang in de groei van Moasure wordt bevorderd.

 • Pensioenregeling voor alle werknemers

 • Doorverwijzingsbonus

Als je een kandidaat voor een functie doorverwijst, betalen wij je £500,- zodra de proeftijd is verstreken!

Voordelen

Werken bij Moasure brengt veel geweldige voordelen met zich mee, en jouw gezondheid en welzijn zijn belangrijk voor ons.

 • Ziektekostenverzekering

 • Arbeidsongeschiktheidsuitkering 

Wij willen niet dat u zich zorgen maakt tijdens die ongelukkige afwezigheden, daarom betalen wij de arbeidsongeschiktheidsuitkering.

 • Levensverzekering

U kunt er zeker van zijn dat er voor uw familie wordt gezorgd.

 • Toegang tot Help@hand

-     De bekroonde app van Unum  

-     Huisarts op afstand

-     Ondersteuning van de geestelijke gezondheidszorg

-     Fysiotherapie

-     Hulpprogramma's voor medewerkers

-     Welzijn Kalender

 • Sportschool kortingen

Ons gezondheidszorgprogramma biedt korting op lidmaatschap van een sportschool in de West Midlands.

Werk-Privé Balans

We weten dat het leven niet alleen maar om werken draait en willen ervoor zorgen dat onze medewerkers gelukkig en uitgerust zijn.

 • Hybride werkmodel, verdeeld tussen kantoorwerk en werken op afstand
 • 25 vakantiedagen plus feestdagen
 • Werk rond afspraken, schoolbezoeken en alles wat u moet doen, zonder je waardevolle vakantiedagen op te offeren
 • We organiseren ook bedrijfsevenementen waarbij we ons team vanuit Europa laten invliegen

Een Geweldig Team

Innovatie vormt de kern van wat we doen. We hebben een innovatief team opgebouwd dat altijd met nieuwe ideeën komt.

Dit heeft geleid tot bekroonde groei.

Wil je werken bij Moasure?

BEKIJK ONZE VACATURES EN SOLLICITEER VANDAAG NOG.

Maak kennis met een deel van het team

IZZIE SMITH

MARKETING & CONTENT SPECIALIST

"Moasure is de beste plek waar ik ooit heb gewerkt. Het is zo flexibel en ze dagen je altijd uit om het beste uit jezelf te halen.

Werken voor een technologiebedrijf was altijd een droom van mij geweest. Het is een snelle, creatieve en collaboratieve werkomgeving waar communicatie wordt gewaardeerd en de aangeboden voordelen slechts een extra bonus zijn!"

KEITH PICKFORD

SENIOR SOFTWARE DEVELOPER        

"Vanaf mijn eerste dag bij Moasure werd ik getroffen door de vriendelijkheid en de teamgeest en hoe we allemaal voor hetzelfde doel werken.

Werken als programmeur voor Moasure vereist het oplossen van nieuwe en interessante problemen, en wat nog beter is, is dat we ervoor betaald worden! Het development team is goed georganiseerd, pragmatisch, doelgericht, altijd benaderbaar en erg plezierig om mee te werken."

MARK BOYES

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER  

"Ik kende Moasure niet voordat ik bij dit bedrijf kwam, en nu weet ik dat het een geweldig product is, en ik voel me gelukkig dat ik deel mag uitmaken van dit bedrijf.

Het is een geweldige groep diverse en getalenteerde mensen die zich erop richten Moasure succesvol te maken. De bedrijfscultuur is modern en omvat flexibel hybride werken en het vertrouwen dat de medewerkers topresultaten leveren en dat zij een stem hebben."

BARRY FITZGERALD

CONTENT CREATOR & PRODUCT TRAINER

"Ik werk graag bij Moasure omdat het een plek is waar innovatie &, samenwerking wordt gewaardeerd en elke dag een kans biedt om iets buitengewoons te creëren.

Het team bestaat uit een fijne groep mensen en ik vind het erg leuk om met hen samen te werken."

MO HUSSAIN

CO-CEO  

"Werken bij Moasure is de perfecte mix van mijn liefde voor technologie en innovatie. We herdefiniëren meten.

Bovendien is het team geweldig: er heerst een echt gevoel van teamwerk tussen iedereen, die allemaal naar hetzelfde doel streven."

ANNA FONTANELLA

MARKETING EXECUTIVE - ITALIE                               

"Werken voor een bedrijf dat zo snel groeit, betekent dat ik weet dat mijn inspanningen en harde werk rechtstreeks bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Ik vind het geweldig dat Moasure altijd leuke sociale evenementen organiseert en op sommige momenten smakelijke lekkernijen verzorgt om ervoor te zorgen dat elke mijlpaal wordt gevierd!"

Onze werkmogelijkheden

Brand Partnership Coordinator

Salaris: £35k-£40k

We zijn op zoek naar een Brand Partnership Coordinator om relaties met influencers in onze doelmarkten op te bouwen, te ontwikkelen en te onderhouden.

Je speelt een cruciale rol bij het stimuleren van groei en succes door het beheren van influencer relaties en campagnes en het cultiveren van strategische relaties.

Social Media Specialist

Salaris: £30k-£40k

We zijn op zoek naar een Social Media Executive die inhoud van hoge kwaliteit zal publiceren om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te betrekken.

De succesvolle kandidaat moet minimaal 2 jaar ervaring hebben met het beheer van sociale media. Creativiteit is essentieel voor deze rol.

Senior Embedded Systems Engineer

Salaris: £60k-£70k

Als hoofd Embedded Systems Engineer ben je een belangrijk lid van het team dat de volgende generatie van de baanbrekende producten van Moasure ontwikkelt.

Je vaardigheid in de ontwikkeling van firmware en elektronisch ontwerp zal cruciaal zijn voor onze technologische vooruitgang.

Ons sollicitatieproces

Het is belangrijk voor ons dat elk lid van het groeiende team van Moasure in onze visie gelooft.

Geweldige teams bouwen geweldige dingen, en onze medewerkers zijn onze grootste kracht.

1. EERSTE GESPREK

Een lid van ons team neemt contact met je op voor een kort gesprek. We willen meer weten over wie je bent en waarom je goed bij Moasure zou passen.

2. ONLINE GESPREK

Je hebt een of twee gesprekken met je teamleider om de details te onderzoeken en je vragen te stellen over je vaardigheden en ervaring. Ze willen weten waarom jij denkt dat deze rol perfect bij je past.

3. EXECUTIVE GESPREK

Een lid van het Executive Team zal je ontmoeten voor een persoonlijk interview op het hoofdkantoor van Moasure in Warwick, en dit zal gericht zijn op de waarden, missie en visie van het bedrijf en hoe je jezelf als onderdeel hiervan ziet.

4. FEEDBACK

Zodra alle drie de fasen zijn voltooid, hoort je vrij snel over je succes. Als je een functie aangeboden krijgt, wordt je startdatum bevestigd. Als dit niet lukt, geven we je nog steeds nuttige feedback.

GEEN PASSENDE ROL?

Als we momenteel geen openstaande functie hebben die bij jouw expertise past, maar denk je dat je goed bij Moasure past, horen we toch graag van je.