Moasure Partner

Vectorworks

Neem uw Moasure-metingen over naar Vectorworks en transformeer uw ontwerp, presentatie en documentatie workflows.

Meet & Teken met Moasure

Meet en teken tegelijkertijd en leg hoogteverschillen vast terwijl u bezig bent. En dat allemaal in een fractie van de tijd die het vroeger kostte.

Verspil geen tijd meer met het omzetten van gekrabbelde notities met pen en papier, Moasure doet het allemaal voor u terwijl u bezig bent.

Moasure maakt eenvoudig werk van het meten van grote of kleine complexe werkterreinen – het nauwkeurig vastleggen van meetgegevens en het plotten van een diagram terwijl u beweegt.

Download een DXF bestand

Met slechts een paar tikken exporteert u uw voltooide meting naar een bestand in DXF-formaat, compleet met de X-, Y-, Z-waarden van elk meetpunt.

Naast DXF kunnen metingen naar PDF worden geëxporteerd, zodat u gedetailleerde tekeningen kunt delen met collega's of klanten.

Transformeer uw bedrijf

Onderscheid uw bedrijf door uw ontwerp, presentatie en documentatieworkflows te transformeren met Vectorworks.

Ontdek een programma dat een robuuste reeks mogelijkheden biedt die u bij elk project helpen, van begin tot eind.

Hoor het van Moasure & Vectorworks gebruikers

Er is niets dat het overtreft

Moasure helpt enorm in mijn werk als landschapsontwerper als ik ingewikkelde vormen in het terrein moet meten. Er is simpelweg niets dat het overtreft.

S. Gramuglia
Landschapsontwerper

Moasure werkt echt goed

Ik gebruik Moasure om tuinen te meten en het zou bijna onmogelijk zijn om dit met een meetlint te meten. Moasure werkt echt goed.

C. Mulinder
Tuinontwerper

Ontwerpers hebben deze tool nodig

Ontwerpers zoals ik hebben dit hulpmiddel in hun leven nodig om te helpen bij het tekenen. Ik ben nauwkeuriger geweest met metingen ter plaatse sinds ik Moasure begon te gebruiken.

J. Wagoner
Landschapsontwerper

Meer informatie over Vectorworks

Ontdek hoe Vectorworks uw workflow een boost kan geven.