UP Stairlift introduceert de volgende generatie trapliftoplossingen en zet de norm voor de industrie met snelle installatie via het gepatenteerde, modulaire railontwerp.
UP Stairlift kan slechts binnen vier uur worden geïnstalleerd – en dankzij de integratie met Moasure® zijn trapliftspecialisten en installateurs niet langer afhankelijk van linialen, markeerstiften of camera’s.

Moasure Geïntegreerde Partner

UP Stairlift + Moasure®

Met Moasure® kunnen UP Stairlift specialisten genieten van de voordelen van een nieuwe manier van meten.

Het berekenen van complexe trappen die normaal gesproken veel handen en veel tijd vergen, kan nu slechts gedaan worden door één persoon en een paar minuten.

UP Stairlift + Moasure® Voordelen

Meet slimmer met Moasure®
Bespaar kostbare tijd en leg moeiteloos trappen vast – recht of gebogen – en bekijk meetgegevens en tekeningen op een smartphone of tablet met behulp van de Moasure® app.

Integratie met UP Stairlift Configurator
Zodra de meting is voltooid, kunnen de door Moasure® vastgelegde gegevens onmiddellijk worden overgedragen naar de webshopconfigurator van UP Stairlift, waar een gespecificeerde lijst met componenten wordt gegenereerd.*

Installatie op dezelfde dag
Dankzij slim en efficiënt meten met Moasure® kunnen UP Stairlift-specialisten nu meten en installeren – allemaal op dezelfde dag, wat de klanttevredenheid vergroot en de capaciteit vergroot om meer klussen gedaan te krijgen.

Meer informatie over UP Stairlift