Moasure Kortingscodes

We hebben hard gewerkt om de Moasure ONE zo betaalbaar mogelijk te maken — en daarom bieden we op dit moment geen couponcodes of kortingen aan.

De componenten die in Moasure ONE worden gebruikt, zijn extreem duur. Door echter een e-commerce-bedrijfsmodel te hanteren waarin de klant centraal staat, kunnen we de supply chain-kosten verlagen en Moasure ONE beschikbaar maken tegen de best mogelijke prijs – ruim onder wat de eerste generatie van deze technologie anders zou kosten.

We zijn heel blij om de impact te zien van ons revolutionaire meetinstrument op een groot aantal industrieën, van landschapsarchitectuur en constructie tot beton, speeltuinontwerp, buitenleven en vele andere.

Onze klantbeoordelingen spreken over de impact van Moasure bij het mogelijk maken van bedrijven en aannemers om tijd te besparen bij het meten van complexe vormen & ruimtes en tegelijkertijd geld te besparen door projecten snel en nauwkeurig in te schatten.


Er zijn geen abonnementskosten of doorlopende kosten – dankzij onze geld-terug-garantie kunt u Moasure ONE bestellen en 60 dagen zonder risico uitproberen.

We zijn er trots op dat we Moasure ONE het hele jaar door tegen een betaalbare prijs kunnen aanbieden en we zijn ervan overtuigd dat ons revolutionaire meetinstrument uw bedrijf zal transformeren.

Bestel Moasure