Bereken hoogteverschillen terwijl u beweegt

Met Moasure kunt u nu snel hoogteverschillen bepalen door simpelweg van het ene punt naar het andere te gaan.

Wanneer u een meting start, worden geavanceerde bewegingsmeetsensoren onmiddellijk geactiveerd en begint Moasure ONE zijn eigen beweging in 3D op te nemen.

Plaats de Moasure ONE op een willekeurig punt - zodra het apparaat stilstaat, wordt een meetpunt vastgelegd en weergegeven in de Moasure app.

Elk meetpunt dat word vastgelegd, bevat een X-, Y-, Z-coördinaat, waardoor u een compleet 3D-model van een werklocatie kunt vastleggen en plotten – en dat allemaal in de tijd die u nodig heeft om rond te lopen.

Helling, hoogte & afstand

Terwijl u meetpunten verzamelt, ziet u Moasure live een compleet 3D-model tekenen op uw smartphonescherm. Zodra uw meting is voltooid, klikt u eenvoudig op een willekeurig punt om de X-, Y- en Z-gegevens te bekijken.

Met behulp van de intuïtieve Moasure smartphone/tablet app kunt u de Dwarsdoorsnede-tool gebruiken om twee willekeurige punten te kiezen die tijdens uw meting zijn vastgelegd om te zien:

Hoogte & afstand: Lineaire afstand, horizontale afstand en hoogte/verticale afstand

Helling/Verloop: Berekend en uitgedrukt als hoek- en percentagewaarden

Moasure ONE vervangt traditionele, foutgevoelige meetinstrumenten en onhandige laserapparatuur door een instrument in zakformaat dat in de palm van uw hand past.

Registreer snel hoogteverschillen

Met behulp van de Punt-naar-Punt meetmodus van Moasure ONE kunt u moeiteloos de helling, afstand & hoogte vinden. Elke keer dat u het apparaat stilzet, geeft de Moasure-app onmiddellijk de berekeningen weer ten opzichte van het startpunt van uw meting.

U hoeft niet langer metingen meer te onthouden, geen rekenmachine mee te nemen – of pen & papier mee te nemen. Moasure doet het allemaal voor u terwijl u beweegt, met berekeningen die live worden weergegeven op het scherm van uw smartphone of tablet.

Meet complexe vormen en ruimtes

Of u Moasure nu gebruikt om hoogteverschillen over een tuin te verkrijgen of een compleet 3D-model van een complexe vorm te genereren, met Moasure kunt u in uw eentje metingen uitvoeren, waardoor giswerk niet meer nodig is.

Sla uitgebreide en interactieve meetdiagrammen rechtstreeks op uw smartphone of tablet op, zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op het presenteren van een gedetailleerd en nauwkeurig projectplan aan klanten.

Meet langs obstakels, zonder zichtlijn

Met de geavanceerde bewegingsmeettechnologie van de Moasure ONE, heeft Moasure geen zichtlijn nodig: u kunt meten om hoeken en door obstakels zoals gebouwen, bomen en struiken.

Leg simpelweg meetpunten rond het obstakel vast en gebruik de tools van de Moasure-app om een ​​pad dwars door het obstakel te extrapoleren.

Door gebruik te maken van hoogwaardige bewegingssensoren heeft Moasure ONE geen GPS- of telefoonsignaal nodig. Dit draagbare meetinstrument kan zowel op vlak als oneffen terrein worden gebruikt, ongeacht de weers- of lichtomstandigheden.

Hoe Moasure werkt

De technologie achter Moasure.

Moasure maakt gebruik van dezelfde technologieën die worden gebruikt in raketgeleidingssystemen om de beweging van de raket in de ruimte te volgen.

De gepatenteerde technologie van Moasure maakt gebruik van beweging om metingen uit te voeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van sensoren en een eigen algoritme om een ​​innovatieve manier van meten te bieden.

Moasure ONE voert elke seconde meer dan 500 sensormetingen uit terwijl u beweegt. Door zijn eigen beweging in drie dimensies te meten, weet Moasure ONE dat zijn eigen positie in de 3D-ruimte niet afhankelijk is van GPS, telefoonsignaal of daglicht, waardoor het eenvoudig is om met één hand afstand, omtrek, oppervlakte, hoogteverschillen en meer te meten – altijd en overal.

Dankzij de betrouwbare technologie van Moasure kunnen aannemers foutgevoelige meetmethoden achterwege laten en traditionele tools vervangen door één tool die alles kan.

Learn more

Uitgelichte Klantbeoordelingen

Geweldig hulpmiddel!

Nadat ik Moasure ONE met de stick had gebruikt en het eindelijk onder de knie had, bleek het een ENORME hulp te zijn. Ik was sceptisch over de nauwkeurigheid ervan, zowel bij het meten van vlakke gebieden als hoogtemetingen. Beide had ik bij eerdere metingen met traditionele methoden gedaan. Ik heb gemerkt dat het buitengewoon nuttig en veel sneller is dan het uitvoeren van traditionele hoogtemetingen, vooral omdat Moasure de punten omzet naar CSV, die vervolgens in AutoCAD kunnen worden geïmporteerd.

Steven Zimmer
Oakshade Nursery and Landscape Services

Ongelooflijk handig voor dagelijks gebruik

Ik ben projectmanager voor een bestratingsbedrijf en ik gebruik Moasure de hele tijd voor berekeningen van vierkante meter. Een van mijn favoriete functies is de Punt-naar-Punt-functie die de helling weergeeft. Perfect dus voor het verifiëren van de drainagehelling en hoogteberekeningen voor het installeren van treden en meer. Ik zal eerlijk zijn: aanvankelijk was ik een beetje sceptisch over de Moasure One, maar nu wijkt hij nooit meer van mijn zijde. Ik denk erover om de Stick als volgende aan te schaffen. Ik zou het zeker goed kunnen gebruiken. Koop Moasure, het betaalt zichzelf terug.

Ian Coffman
Bayside Pavers

Meten is weten!

We gebruiken het voor ons graszodeninstallatiebedrijf: de mogelijkheid om de hoogte in de berekeningen in te meten en vervolgens ook de mogelijkheid om gebieden aan te passen op basis van de X, Y- en Z-as, waardoor een enorme hoeveelheid teruggaan en opnieuw meten wordt bespaard. Overal waar ik ga, vragen mensen wat ik bij me heb. Zes of zeven mensen hebben inmiddels al gevraagd waar ze het kunnen kopen vanwege wat ze hebben gezien. De klantenservice is fantastisch, evenals de e-mails met vragen en opmerkingen.

Jeff Hagerman
Superior Turf-Sod Farm, Inc.

Bespaart tijd en geld

Ik vind het geweldig dat ik uit mijn vrachtwagen kan stappen en een aantal hoogtes vastleggen om te bepalen hoeveel vuil er moet worden uitgegraven. Dit helpt ons bod dichter bij wat het moet zijn te krijgen. Vroeger moesten we onze laser opstellen en hopen dat we hem op de juiste plek hebben geplaatst om de hoogten te kunnen lezen. Deze tool bespaart tijd en geld.

Sam Clifton
Millstone Custom Homes

Bespaart urenlang meten - wahoo!

De oude manier van meten: meetlint, meetwiel, laser, stokken en touw (hoogte) en nog een persoon. Nu zijn het alleen ik en Moasure. Mijn tijd besteed ik aan het ontwerpen van de droomtuin van mijn klanten, in plaats van aan het meten, wat mijn nachtmerrie is. De update dat je meerdere vormen in één enkele meting kunt doen is trouwens fantastisch. Bedankt!

Sarah Hage
Sage Greenscaping

Super!

De Moasure geeft ons de mogelijkheid om ter plaatse metingen te doen en tegelijkertijd geeft het de informatie die je nodig hebt voor drainageproblemen, zodat je snel een plan kunt bedenken zonder een laserniveau te hoeven verwijderen, alleen maar om een ​​project te prijzen. Het is het hulpmiddel voor het meten waar veel hoogteverschillen in voorkomen. Ik was altijd op zoek naar een instrument als Moasure, maar besefte dat pas toen ik er een had.

Tyrone Ward
TMW Enterprises Paving & Maintenance

Exporteer Meettekeningen & Data

Deel metingen met collega's of stuur ze rechtstreeks naar uw favoriete ontwerpsoftware -
zonder extra kosten.

Export naar PDF - Genereer automatisch een uitgebreid PDF-document van uw meting, inclusief een diagram van de gemeten vorm en bijbehorende metingen voor elke rand, evenals hoogtegegevens voor elk vastgelegd punt.

Export naar DXF (AutoCAD/DWG compatibel) - Exporteer 2D of 3D DXF-bestanden, die kunnen worden geopend in alle populaire CAD-applicaties zoals AutoCAD, SketchUp, VectorWorks en ArcSite.

Export naar CSV - Exporteer coördinaatgegevens als CSV-bestand. CSV-bestanden kunnen door veel CAD-applicaties worden gebruikt. Het CSV-bestand toont de X-, Y- en Z-waarden van de metingen.

Export naar Afbeelding - U kunt uw metingen ook exporteren in afbeeldingsformaten, waaronder PNG,
JPG en SVG.

30 Dagen Tevredenheidsgarantie

Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden.

Als u uw Moasure ONE wilt retourneren, bewaar dan gewoon uw originele productverpakking en accessoires en zorg ervoor dat het apparaat in verkoopbare staat is (we weten dat u het moet gebruiken). Neem contact met ons op en retourneer het product binnen 30 dagen na aankoop.

Veelgestelde vragen

  • Eendimensionale metingen uitgevoerd met de Moasure ONE kunnen een foutmarge van +/- 0,5% + enkele mm hebben. Bijvoorbeeld +/- 2cm voor een lengte van 4m.
  • Oppervlaktemetingen uitgevoerd met de Moasue ONE kunnen een foutmarge van 2% hebben. Bijvoorbeeld +/- 0,3 m² voor een kamer van 16 m².

Dit maakt de Moasure ONE ideaal voor metingen voor offertes en calculaties van bijvoorbeeld tuinaanleg, aanleg van kunstgras, grondwerken, aanleg van zwembaden, speeltuinen, recreatieruimtes en sport maar ook voor de bouw, openbare ruimte en vele andere sectoren.

Er is geen vaste limiet aan de afstand die u met Moasure kunt meten; in plaats daarvan is er een fysieke limiet aan de hoeveelheid tijd die u in één enkele meting kunt meten. Dit wordt bepaald door het beschikbare geheugen op uw smartphone of tablet.

Omdat dit van telefoon tot telefoon kan verschillen, geven wij een ‘veilige’ maximale lengte aan van 300 m en een maximale oppervlakte van 10.000 m² om binnen de geheugenlimiet van vrijwel alle huidige smartphones te blijven. Nu dit gezegd te hebben, hebben sommige van onze klanten een afstand van 770 m en een oppervlakte van meer dan 25.000 m² gemeten.

Nee, er zijn geen doorlopende kosten of abonnementskosten.

De Moasure app, gebruikt in combinatie met het Moasure ONE-apparaat, is volledig gratis en omvat toekomstige updates en nieuwe functies.

Moasure maakt gebruik van zijn gepatenteerde bewegingsmeettechnologie. Hiermee hebt u één meetinstrument in handen waarmee u elke afstand, hoogte, breedte, niveau, hoek of helling kunt meten. Het enige wat u hoeft te doen is simpelweg te bewegen en te klikken.

Moasure markeert elke positie wanneer u van het ene punt naar het andere gaat en berekent tegelijkertijd alle relevante metingen. Als u een rechte lijn neemt van de ene muur naar de andere, berekent Moasure de A naar B meting, maar kan ook het verschil in hoogte, niveau of hoek tussen punt A en B berekenen.

Intelligent meten

Moasure is een ongelooflijk slim meetinstrument die krachtig werkt en tegelijkertijd alle gegevens verzamelt. Raak de diagonale hoeken van een kamer aan en Moasure zal lengte- en breedtematen produceren en tegelijkertijd de 2D-oppervlakte van de kamer berekenen. Het kan net zo eenvoudig 3D metingen en volume berekenen van elk object - of dat nu een doos is om in te pakken, een ronde tafel of een meubelstuk om op te bergen is.

Moasure kan ook metingen aanpassen om obstakels te negeren, dus als u om meubels heen moet of door deuren moet om van de ene kamer naar de andere te komen, zal Moasure meten alsof de obstakels en muren er niet zijn. Moasure kan ook de metingen aanpassen als u niet in een rechte lijn door een kamer kunt lopen.

Wij denken dat meten op beweging, de manier waarop wij meten, zal veranderen.

De technologie achter Moasure

Moasure maakt gebruik van dezelfde technologieën die worden gebruikt in raketgeleidingssystemen om de beweging van de raket in de ruimte te volgen. Moasure gebruikt dezelfde principes met versnellingsmeters, gyroscopen en magnetometers die de positie in een 3D-ruimte vastzetten, g-krachten en rotatie meten en rekening houden met de gravitatieveranderingen in hoogte en breedtegraad.

Moasure ONE neemt met elke seconde meer dan 500 sensormetingen op terwijl u beweegt. Complexe software-algoritmen verwerken deze gegevens en berekenen hoe ver de Moasure is bewogen en geroteerd.

Moasure markeert en meet in de zelfde tijd waardoor u alleen maar hoeft te bewegen met de Moasure van punt tot punt om de meting vast te leggen. Dit betekent dat het net zo gemakkelijk is om in een kamer van de ene muur naar de andere te meten als de hele lengte van een tuin; en net zo makkelijk is om een plat oppervlak te meten als een gebogen muur.

Ja, u kunt ervoor kiezen om metingen in metrische of Engelse eenheden weer te geven vanuit de Moasure smartphone/tablet-app.

Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden.

Als u uw Moasure ONE wilt retourneren, bewaar dan gewoon uw originele productverpakking en accessoires, zorg ervoor dat het apparaat in verkoopbare staat is (we weten dat u het moet gebruiken) en neem dan contact met ons op om het binnen 30 dagen na aankoop naar ons terug te sturen.

Moasure ONE vereist dat uw smartphone of tablet minimaal Bluetooth 5.0 heeft en is compatibel met de meeste apparaten met de volgende besturingssystemen: Apple iOS 12.4 en hoger, Android OS 9.0 en hoger.

Werkende Temp -10C tot +50C (14F tot 122F)
Opslag Temp: -20C tot +70C (-4F tot 158F)
Schokken: Overleeft een val van 2 meter op beton
Afdichting: Verzegeld tot IP67 - waterbestendig
Certificering: CE-gecertificeerd
Batterij Type: Lithium Polymeer
Aantal metingen: 4-5 uur onafgebroken meten
Oplaadmethode: Via USB (kabel meegeleverd)
Oplaadtijd: 2-3 uur

Inhoud verpakking:

  • Moasure® ONE™
  • Moasure Beschermend riemzakje
  • Micro USB Oplaad Kabel
  • Snelstartgids

Wij raden u aan een langere meting in een aantal kleinere stappen op te splitsen, door de Moasure® ONE™ tijdens de meting elke 6-8 seconden kort tegen een stilstaand object te houden. Hierdoor wordt een hogere nauwkeurigheid bereikt dan wanneer de lange meting in één stap wordt uitgevoerd.

U kunt contact met ons opnemen door het formulier hier in te vullen. Ons vriendelijke team zal zo snel mogelijk reageren.

We hebben hard gewerkt om de Moasure ONE zo betaalbaar mogelijk te maken — en daarom bieden we op dit moment geen couponcodes of kortingen aan.

De componenten die in Moasure ONE worden gebruikt, zijn extreem duur. Door echter een e-commerce-bedrijfsmodel te hanteren waarin de klant centraal staat, kunnen we de supply chain-kosten verlagen en Moasure ONE beschikbaar maken tegen de best mogelijke prijs – ruim onder wat de eerste generatie van deze technologie anders zou kosten.

We zijn heel blij om de impact te zien van ons revolutionaire meetinstrument op een groot aantal industrieën, van landschapsarchitectuur en constructie tot beton, speeltuinontwerp, buitenleven en vele andere.

Onze klantbeoordelingen spreken over de impact van Moasure bij het mogelijk maken van bedrijven en aannemers om tijd te besparen bij het meten van complexe vormen & ruimtes en tegelijkertijd geld te besparen door projecten snel en nauwkeurig in te schatten.

Er zijn geen abonnementskosten of doorlopende kosten – dankzij onze geld-terug-garantie kunt u Moasure ONE bestellen en 30 dagen zonder risico uitproberen.

We zijn er trots op dat we Moasure ONE het hele jaar door tegen een betaalbare prijs kunnen aanbieden en we zijn ervan overtuigd dat ons revolutionaire meetinstrument uw bedrijf zal transformeren.