ArcSite – Moasure® Geïntegreerde Partner

De mobiele tekenoplossing die uw hele workflow zal stroomlijnen

Technici en inspecteurs uit allerlei sectoren zijn enthousiast over ArcSite.

Van het presenteren van visuele verkoopvoorstellen tot het verzamelen van diepgaande locatiegegevens, ArcSite doet zoveel meer dan alleen maar verbluffende tekeningen.

Transformeer uw offerteproces en versla de concurrentie met de ongeëvenaarde meetnauwkeurigheid en efficiëntie van Moasure en taakgebaseerde lay-outs, locatieplannen, schattingen en startrapporten met ArcSite.

Moasure + ArcSite Integratievoordelen

Bespaar tijd en verhoog de nauwkeurigheid

Meet makkelijk terreinlocaties (binnen en buiten) met Moasure®. Breng deze metingen onmiddellijk over naar ArcSite met één druk op de knop. Met Moasure® kunt u lijnen, hoeken, bogen, oppervlaktes en meer met bewezen nauwkeurigheid meten. Wanneer u deze in ArcSite importeert, elimineert u eventuele meet- en prijsfouten.

Tekeningen op maat

Verander uw metingen en locatietekeningen in slechts een paar klikken in een verkoopvoorstel op maat door uw eigen producten en diensten rechtstreeks op de tekening toe te voegen.

Automatiseer Stuklijst en Take-off

Genereer en exporteer snel en eenvoudig gedetailleerde takeoff- en stuklijstrapporten terwijl u in het veld bent.

ArcSite meet en registreert automatisch elk product dat in uw tekening is geplaatst, inclusief aangepaste gegevenspunten die passen bij de workflow van uw team.

Genereer professionele schattingen en sluit deals ter plaatse

Genereer automatisch professionele schattingen op basis van uw metingen en tekeningen die zich onderscheiden van de concurrentie en u helpen meer deals te sluiten. Genereer ter plaatse een offerte en laat klanten het voorstel rechtstreeks op uw iPad of iPhone ondertekenen en accepteren.

Samenwerking tussen veld en kantoor

Van ArcSite-tekeningen wordt onmiddellijk een back-up gemaakt in de cloud, zodat u uw proces voor het hele team kunt standaardiseren. Elke tekening die u maakt, is toegankelijk via de ArcSite-beheerconsole en kan worden gedeeld met andere teamleden.

"De integratie van ArcSite met Moasure biedt onze gebruikers een nieuwe en innovatieve manier om werklocaties van binnen en van buiten te meten, met snelheid en nauwkeurigheid als nooit tevoren. Deze frisse aanpak stelt gebruikers in staat om op een snelle en professionele manier te meten, tekenen, offertes te maken en af ​​te sluiten ."

Pei Zhan
Oprichter & CEO, ArcSite

ArcSite Speciale Aanbiedingen

Vraag vandaag nog een demo aan en ontvang 3 maanden lang 10% korting op ArcSite

"De nieuwe integratie van Moasure met ArcSite biedt onze gebruikers nog meer manieren om hun klanten van dienst te zijn. Door de snelle en efficiënte meettechnologie van Moasure te combineren met het vermogen van ArcSite om direct geprijsde voorstellen te doen, sluit u meer deals dan ooit tevoren."

ArcSite