Moasure ONE's Nieuwste Functies

Moeilijke metingen zijn zojuist eenvoudig geworden met de gepatenteerde technologie van Moasure. Bespaar tijd & geld met dit unieke meetinstrument dat tegelijkertijd meet en tekent en precies in de palm van uw hand past.
 • Meet en teken automatisch onregelmatige omtrekken en complexe oppervlaktes
 • NIEUW Genereer snel een nauwkeurige 3D-terreinkaart van elke ruimte
 • NIEUW Visualiseer uw metingen met contouren en bereken het werkelijke oppervlak
 • NIEUW Visualiseer een 3D-oppervlak en bereken nauwkeurig het volume
 • NIEUW Graaf & Vul volumeberekening voor het egaliseren van een terrein
 • Exporteer en deel data eenvoudig & rechtstreeks vanuit de app
 • Geen jaarlijkse of maandelijkse kosten

Maak Moeilijk Meten Makkelijk

Het meten van complexe vormen met traditioneel gereedschap maakt veel kans op fouten. Dankzij de gepatenteerde technologie, maakt Moasure moeilijk meten, makkelijk.

 • Meet & Teken Tegelijkertijd

  Bekijk tekeningen op uw smartphone of tablet

 • Bereken Oppervlakte, Hoogteverschillen & Meer

  Bereken automatisch de oppervlakte, omtrek en hoogteveranderingen van complexe vormen

 • Bespaar Tijd & Geld

  Meet snel complexe en onregelmatige vormen en ruimtes

 • Export naar CAD

  Exporteer meetgegevens als PDF, Afbeelding, CSV of DXF en open het in software, waaronder AutoCAD.

Meer informatie over de nieuwe functies van Moasure ONE

3D Terreinkaarten & Topografie

Met Moasure ONE kunt u snel een 3D-terreinkaart van uw werklocatie vastleggen en deze direct visualiseren met behulp van de nieuwe contourweergave.

Meet de omtrek en leg vervolgens eenvoudig aandachtspunten vast bij hoogteverschillen of in een rasterpatroon. De Moasure app berekent automatisch contourlijnen, zodat u de topografie van de werklocatie kunt visualiseren.

Bereken het werkelijke oppervlak

Schakel over van een 2D-contourweergave naar een 3D-terreinkaart en bekijk direct het 3D-oppervlak, waardoor u geen giswerk meer hoeft te doen bij het bestellen van de juiste hoeveelheid materiaal.

Egaliseren van terreinen met Graaf & Vul

Nadat u de 3D-terreinkaart van de werklocatie heeft vastgelegd, selecteert u eenvoudig de Graaf & Vul tool en gebruikt u de schuifregelaar om direct uw materiaalbehoeften te berekenen en te visualiseren.

De ingebouwde tool berekent de uitgraaf- en ophoogvolumes die nodig zijn om een ​​terrein op de gewenste hoogte te brengen. De nettovolumetool toont de hoeveelheid materiaal die moet worden aangevoerd of afgevoerd.

Een simpele klik op de knop 'nul nettovolume' geeft het vereiste hoogteniveau weer, zodat het niet meer nodig is om materiaal naar de werklocatie of daarbuiten te verplaatsen.

Diepte toevoegen & Volumeberekening

Bereken volumes nauwkeuriger, zodat u kunt besparen op materialen en betere offertes kunt maken.

De tool 'Diepte toevoegen' is speciaal ontworpen voor het berekenen van het volume van een materiaal, zoals aarde of grind, op basis van het gemeten oppervlak en de gewenste diepte.

Ten slotte kunt u nauwkeurige volumes van vlakke, golvende of hellende terreinen berekenen.

Meet voorraden nauwkeuriger

Leg simpelweg het oppervlak van de voorraad vast en het volume wordt automatisch berekend.

Meet eerst de omtrek van de voorraad, gevolgd door het vastleggen van nuttige hoogtepunten over het oppervlak van de voorraad. Het 3D-oppervlak en het volume worden onmiddellijk berekend.

Ontdek hoe 3D Terreinkaarten & Volumeberekening werken

Lees meer over hoe onze nieuwste functies werken.

Aanbevolen door professionals

“Het handige aan de Moasure is dat ik in enkele minuten tijd alle variabelen heb voor mijn offerte naar de klant."

Kevin

Kunstgras specialist

“De Moasure is inmiddels onmisbaar geworden bij alle werkzaamheden die we uitvoeren. Zo gebruiken we hem o.a. om de oppervlakte en omtrek te berekenen maar ook om hoogteverschillen vast te leggen.”

Cedric

Hovenier

“Moasure heeft mijn bedrijf enorm geholpen door nauwkeurige metingen, snelle verwerking en positieve feedback van onze klanten.”

Edo

Hovenier

Hoe Moasure werkt

De technologie achter Moasure.

Moasure maakt gebruik van dezelfde technologieën die worden gebruikt in raketgeleidingssystemen om de beweging van de raket in de ruimte te volgen.

De gepatenteerde technologie van Moasure maakt gebruik van beweging om metingen uit te voeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van sensoren en een eigen algoritme om een ​​innovatieve manier van meten te bieden.

Moasure ONE voert elke seconde meer dan 500 sensormetingen uit terwijl u beweegt. Door zijn eigen beweging in drie dimensies te meten, weet Moasure ONE dat zijn eigen positie in de 3D-ruimte niet afhankelijk is van GPS, telefoonsignaal of daglicht, waardoor het eenvoudig is om met één hand afstand, omtrek, oppervlakte, hoogteverschillen en meer te meten – altijd en overal.

Dankzij de betrouwbare technologie van Moasure kunnen aannemers foutgevoelige meetmethoden achterwege laten en traditionele tools vervangen door één tool die alles kan.

Meer informatie

30 Dagen Tevredenheidsgarantie

Als u niet tevreden bent, dan zijn wij ook niet tevreden.

Als u uw Moasure ONE wilt retourneren, bewaar dan gewoon uw originele productverpakking en accessoires en zorg ervoor dat het apparaat in verkoopbare staat is (we weten dat u het moet gebruiken). Neem contact met ons op en retourneer het product binnen 30 dagen na aankoop.

Een meetinstrument als geen ander

Bespaar tijd & geld met dit unieke meetinstrument dat tegelijkertijd kan meten en tekenen terwijl u bezig bent.