Succes op de NAHB International Builders' Show voor Moasure

Van dinsdag 31 januari tot donderdag 2 februari was het Moasure team aanwezig in Las Vegas, voor de allereerste keer op de NAHB International Builders' Show.

Tienduizenden bouwprofessionals uit de VS en daarbuiten kwamen rond de eeuwwisseling naar deze iconische show. Er waren meer dan 1.300 stands te zien, waar Moasure naast een gewaardeerde klant en nummer één merk van aluminium railingsystemen stond, Regal Ideas.

Moasure® ONE™ biedt een geheel nieuwe manier om complexe ruimtes te meten, en positioneert zichzelf als het instrument bij uitstek voor professionals in diverse sectoren - waaronder de bouw - om snel oppervlakte te berekenen en hoogteverschillen te meten. Regal Ideas gebruikt het Moasure ONE-apparaat vóór de montage om hun hoogwaardige balustrades op te meten, met fantastische resultaten.

Dit is wat Mo Hussain, Co-CEO van Moasure, te zeggen had over de show: "Het team voerde gedurende het hele evenement een constante stroom van demonstraties uit, waarbij ze lieten zien hoe de Moasure ONE werkt en ook de V1.6 BETA-versie van de app introduceerden aan bestaande klanten, waarbij ze benadrukten hoe je nu notities kunt toevoegen aan meetpunten en het Moasure ONE-apparaat kunt draaien om het aan te zetten."

"Het was fantastisch om samen met onze partners, Regal Ideas, de Moasure ONE te tonen met de nieuwe Regal Ideas Deck Planning software. De Moasure ONE in de 'New Product Zone' was de kers op de taart en benadrukte het innovatieve ontwerp - onvergelijkbaar met wat dan ook op de markt - en de impact die dit apparaat in zakformaat al heeft op de bouwsector. IBS was een geweldige show en we komen zeker terug."

De Regal Ideas software zit boordevol nuttige functies, waaronder integratie met de Moasure PRO App. Hiermee kunnen aannemers een terras opmeten en vervolgens een railingsysteem uit het Regal Ideas-assortiment configureren. De software maakt vervolgens een volledige specificatielijst, met details over hoeveel palen, schroeven en panelen enz. nodig zijn, zodat de aannemer vooraf de volledige kosten van het railingsysteem kan berekenen! Het biedt ook SketchUp-integratie om een 3D-beeld te creëren van het terras met verschillende railingontwerpen, ideaal om direct aan klanten te laten zien.

Als u de NAHB International Builders' Show hebt gemist, maak u dan geen zorgen, want er zijn nog genoeg mogelijkheden om Moasure ONE dit jaar in actie te zien. Om te zien waar het Moasure team nu naartoe gaat, klik hier:

Bekijk komende beurzen en evenementen.