Bekijk uw metingen in context, met 'Achtergrond bewerken'.

Suggesties en feedback van klanten worden altijd serieus genomen en grondig overwogen op het hoofdkantoor van Moasure. Toen velen van u vroegen om de optie om een achtergrond toe te voegen aan metingen, werd besloten deze functie te ontwikkelen.

Deze nieuwe optie is nu toegankelijk voor alle Moasure ONE gebruikers via de Moasure PRO app v. 1.7, samen met een handvol bug fixes.

Bekijk in de onderstaande video hoe Barry de achtergrond van zijn metingen bewerkt:

 

De optie om een achtergrondafbeelding toe te voegen aan een Moasure PRO diagram betekent dat u nu uw metingen kunt zien in context door ze over een satellietafbeelding te plaatsen, waardoor klanten en collega's gemakkelijk projecten kunnen visualiseren.

Hier is een video die u door de stappen leidt om een achtergrond toe te voegen, zodat u het zelf kunt proberen en uw metingen tot leven kunt brengen:

 

Naast de mogelijkheid om een achtergrond toe te voegen, is er ook een optie om deze tijdelijk te verbergen, zodat je je metingen op een effen achtergrond kunt bekijken. Navigeer hiervoor naar het menu "Lagen", zoek "Achtergrondafbeelding" en klik op het oogpictogram. Dit zal schakelen tussen een zichtbare en niet zichtbare achtergrond.

Kortom, u moet het volgende doen:

  • Zoek en sla de gewenste afbeelding op in de afbeeldingenbibliotheek van uw smartphone en zorg ervoor dat de grootte van de afbeelding klopt.
  • Binnenin de Moasure PRO app, ga naar 'Bewerken', selecteer 'Achtergrond Bewerken' en dan 'Afbeelding Toevoegen'.
    • De eerste keer dat u dit doet, vraagt de app om toestemming om toegang te krijgen tot afbeeldingen op uw telefoon. Eenmaal gemachtigd, hoeft u dit niet meer te doen
  • Selecteer de gewenste afbeelding uit de afbeeldingenbibliotheek van uw telefoon
  • Draai, verklein en pas de afbeelding zo aan om de gewenste positionering te verkrijgen.
  • Klik op 'Toepassen' als u tevreden bent met uw achtergrond
  • Er is altijd de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen/te wijzigen/te verwijderen, ook voor eerder opgeslagen metingen.
  • Als je de achtergrond tijdelijk wilt verbergen, ga je naar "Lagen" > "Achtergrondafbeelding" > tik op het oogpictogram om te wisselen tussen een zichtbare en niet zichtbare achtergrond.

Blijf op de hoogte voor verdere updates en app ontwikkelingen van het Moasure team, en neem gerust contact met ons op als u eventuele suggesties hebt om Moasure PRO nog beter te maken.