PDF's op schaal, betere exports & de nieuwe Moasure Coach

We krijgen graag feedback over uw Moasure ONE ervaringen, dus toen velen van u vroegen om geschaalde PDF's en enkele geavanceerde exportconfiguraties, hebben we geluisterd.

Betere Export

De exportfunctie heeft een grondige revisie ondergaan, met als resultaat een zeer verfijnde gebruikersinterface die uw workflow zal stroomlijnen.

PDF's op schaal en vernieuwde PDF-export

Wanneer u PDF's exporteert, kunt u nu de perfecte schaal kiezen die aan uw behoeften voldoet. Kies uit 'Schaal om passend te maken' of selecteer een aangepaste schaal, variërend van een exacte 1:1 verhouding tot 1:500. Maar dat is nog niet alles: zeg maar dag tegen de beperkingen van papierformaten. Moasure ondersteunt nu een breed scala aan opties, waaronder A0 tot A4, evenals technische papierformaten zoals ANSI C tot E. We hebben ook het PDF-ontwerp opgepoetst en een paginagroot raster, een schaalbalk en duidelijkere afmetingen en labels geïntroduceerd om uw metingen nog duidelijker en nauwkeuriger tot leven te brengen. U kunt ook beslissen of uw PDF's liggend of staand zijn, zodat u zelf kunt bepalen hoe u uw metingen het beste kunt presenteren. U kunt de lettergrootte aanpassen of afdrukken in een zwart-witmodus met een hoger contrast, die u vervolgens kunt bekijken in de nieuwe PDF-voorbeeldfunctie. Hierdoor zien uw PDF's er professioneler uit dan in vorige versies.

 


Aanpasbare CSV exportopties

TNeem de volledige controle over hoe uw metingen worden geëxporteerd in CSV-formaat met onze nieuw geïntroduceerde configureerbare instellingen. U kunt de exacte gegevens selecteren die u wilt exporteren, zodat u volledige controle hebt over welke meetgegevens u exporteert.

 


Duidelijkere exportopties

Bij het exporteren geeft de Moasure PRO app nu uitleg over de beschikbare exporttypes. Dit maakt het makkelijker om te beslissen of u bijvoorbeeld een CSV- of PDF-bestand moet exporteren.

 


De Nieuwe Moasure Coach

We zijn verheugd om de vernieuwde Moasure Coach te introduceren. We hopen dat u zult profiteren van de verbeterde tips en meetbegeleiding. In plaats van feedback te geven tijdens het meten, zal Moasure Coach nu uw gehele meting analyseren en pas feedback geven als u klaar bent. Moasure Coach zal beschikbaar zijn aan de zijlijn en wanneer feedback beschikbaar is voor u, ziet u een rode meldingsbadge. Klik simpelweg op het Coach icoon om verbeteringen te bekijken.

 

Deze functies zijn nu toegankelijk voor alle gebruikers via de Moasure PRO app v1.8, samen met een handvol bugfixes.


Voor meer informatie over Moasure ONE, klik hier.