Ontdek Moasure ONE en Landscape Designer bij Flormart

Het revolutionaire meetinstrument van Moasure transformeert de groene sector met zijn mogelijkheid om complexe en onregelmatige vormen  en ruimten te meten, waardoor gebruikers een compleet en uitgebreid diagram van het werkterrein krijgen.

Een van de sterke punten van Moasure ONE is het feit dat metingen rechtstreeks kunnen worden geëxporteerd naar een verscheidenheid aan softwareprogramma's - waaronder Landscape Designer, een van de meest innovatieve planningssoftware voor tuinen en buitenruimtes.

U kunt moeiteloos langs de randen van een terrein lopen met Moasure ONE om de vorm, afmetingen en hoogte van een tuin of andere buitenruimte digitaal vast te leggen. U kunt de meting vervolgens importeren in Landscape Designer om te beginnen met plannen en indruk te maken op uw klanten met meeslepende plannen met behulp van ingebouwde sjablonen en speciale effecten.
"Moasure en NBL's Landscape Designer werken geweldig samen. Met Moasure kun je snel de oppervlakte van een tuin of andere buitenruimte opmeten, inclusief de offertes. Vervolgens kun je de metingen vanuit de Moasure app exporteren naar onze software om te beginnen met plannen. Het is allemaal zo eenvoudig en ongecompliceerd dat het je nieuwe routine wordt!" - zegt Enrico Nevi, CEO van NBL.

Mis de kans niet om zowel Moasure ONE als Landscape Designer te zien op Flormart - The Green Italy: een van de belangrijkste evenementen in Italië voor professionals in de groene sector dat plaatsvindt van 20 tot 22 september in Padua.

Exposanten zullen het beste laten zien van wat de groene wereld vandaag de dag te bieden heeft in de volgende sectoren:

- Sierteelt: Italiaanse en internationale productie in lijn met nieuwe markttrends

- Landschapsontwerp: ontwerp van duurzame landschappen en architectuur voor steden en gebieden

- Technologieën: machines, apparatuur en technologieën voor efficiënte productie, systemen en technologieën voor het onderhoud en beheer van openbaar en particulier stedelijk groen.

- Innovatie: nieuwe technieken en hulpmiddelen voor productie, ontwerp en beheer, onderzoek

Vraag het NBL team om een volledige Moasure ONE + Landscape Designer demo op hun stand in hal 7, stand C 014.

Koop hier tickets om toegang te krijgen tot de beurs.

Meer informatie over de Moasure ONE +Landscape Designer integratie

Bekijk alle komende beurzen en evenementen