Non-stop demo's bij Plantworx in Peterborough

Van 13 tot 15 juni was het Moasure team in Peterborough, Verenigd Koninkrijk, om deel te nemen aan Plantworx het enige live demo-evenement voor bouwmachines en -technologie in het Verenigd Koninkrijk in 2023. Met back-to-back demonstraties gedurende drie dagen kregen professionals uit de bouwsector live de vele mogelijkheden van het bekroonde Moasure ONE meetinstrument te zien.

Het waren een paar dagen vol actie voor het team, maar een geweldige kans om zoveel professionals in de bouwindustrie te ontmoeten en hen allemaal te laten zien hoe Moasure hun meetproces zowel eenvoudiger als sneller kan maken.

Het gebruik van Moasure ONE is een geweldige manier om uw meetproces te versnellen, vooral als het gaat om complexe ruimtes en het vinden van hun omtrek, oppervlakte en zelfs hoogte. Dit meetinstrument heeft erkenning gekregen voor zijn unieke meetmogelijkheden en heeft geen telefoonsignaal of GPS nodig om te werken. Moasure ONE heeft zelfs de mogelijkheid om tegelijkertijd te meten en te tekenen, zodat u een duidelijke tekening heeft die direct gedeeld en geëxporteerd kan worden naar ontwerpsoftware, zonder extra kosten.

Als u de mogelijkheid hebt gemist om het team deze keer te ontmoeten, bekijk dan zeker de Moasure ONE pagina om alles te lezen over de mogelijkheden van 's werelds eerste bewegingsgebaseerde meetinstrument voordat u het in actie ziet op een van onze toekomstige beurzen.

Als u wilt weten wanneer de volgende gelegenheid is om dit apparaat persoonlijk te zien, kunt u kijken op de Beurzen & Evenementen pagina om uit te vinden waar en wanneer het Moasure team aanwezig zal zijn.