Moasure wint Innovation award bij Iberflora 2023

Het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging, Moasure ONE, is bekroond met de Iberflora Innovation Award in de categorie "Producttechnologie", in een competitie die zijn tweede editie viert en als doel heeft "zichtbaarheid te geven aan nieuwe producten die door bedrijven in de (groene) sector worden gelanceerd en hun inspanningen voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de markt te erkennen".

De jury van de Iberflora New Generation Awards heeft de winnaars van de verschillende categorieën van de Iberflora Innovation Awards bekendgemaakt, minder dan een week voordat Iberflora 2023 van start gaat met haar 51e editie. Dit evenement, dat een van de meest complete showcases biedt voor planten, bloemen, landschapsarchitectuur, tuinieren, technologie en doe-het-zelf in Europa, vindt plaats van 3 tot 5 oktober in Fira València (Valencia, Spanje).

Deze nieuwe erkenning van de innovatieve impact van Moasure's gepatenteerde technologie in verschillende sectoren voegt zich bij een uitgebreide lijst van prijzen en onderscheidingen die blijft groeien naarmate de toepassing zich over de hele wereld verspreidt.

Landschapsarchitecten, buitenspecialisten, zwembadbouwers en tuinprofessionals die dit toonaangevende evenement voor de groene industrie bijwonen, krijgen de kans om voor het eerst in Spanje te zien hoe het innovatieve, bekroonde meetinstrument Moasure ONE gemakkelijk en snel onregelmatige ruimten en vormen kan meten en tegelijkertijd hoogteverschillen kan vastleggen.

Ontworpen met het idee dat meten makkelijker kan voor professionals in de groene sector. Moasure ONE is niet afhankelijk van mobiele telefoonsignaal, GPS of lasertechnologie. In plaats daarvan maakt het gebruik van Bluetooth-technologie, wat live metingen mogelijk maakt via Moasure's bijbehorende smartphone app. Gebruikers kunnen bestanden opslaan in verschillende formaten, waaronder PDF, DXF, PNG, SVG en CSV, zonder extra kosten. Deze bestanden zijn gemakkelijk te importeren in de populairste ontwerpsoftware zoals AutoCAD, SketchUp, Vectorworks and vele anderen.

Mis de kans niet om een live demonstratie te zien van Moasure ONE en hoe het u kan helpen tijd en geld te besparen op uw projecten! Het Moasure-team zal aanwezig zijn om de functies uit te leggen en al uw vragen te beantwoorden.

Locatie op Iberflora 2023: Level 3 - Hal 4 - Stand E35

Registreer hier voor toegang tot de beurs

Meer informatie over Moasure ONE

Bekijk alle komende beurzen en evenementen