Moasure wint 'Supplier of the Year' award bij GLAS Ierland

Het Moasure team stak vorige week de Ierse Zee over naar Emerald Isle, om te exposeren op Dublin's eigen eendaagse vakbeurs voor de tuin-, landschaps-, amusement- en sportterreinsector, GLAS Ierland.

Het evenement was een groot succes, want niet alleen ontmoette het team voor het eerst bestaande en potentiële klanten in Ierland, maar Moasure ging ook aan de haal met de GLAS Ireland 'Supplier of the Year' award, wat de impact benadrukt die het revolutionaire meetinstrument al heeft in de industrie.

Eamonn Maguire van GLAS gaf als commentaar: 'We waren echt enthousiast dat Moasure voor de eerste keer exposeerde op GLAS - we hebben de vooruitgang van Moasure de afgelopen jaren gezien en het was geweldig om de reactie te zien van de beursbezoekers die de meettechnologie in actie zagen van het Moasure team. We waren erg blij om Moasure de welverdiende Supplier of the Year award te overhandigen.

Veel tuinbouw-, sportgras- en hoveniersprofessionals kwamen langs bij de Moasure stand om de mogelijkheden van de Moasure ONE te zien en om te zien hoe het de manier waarop ze meten kan veranderen, waardoor ze zowel tijd als geld kunnen besparen.

Als 's werelds eerste en enige meetinstrument dat gebaseerd is op beweging, geeft Moasure ONE gebruikers een nieuwe manier om complexe ruimtes te meten. De snelle berekening van oppervlakte en de mogelijkheid om hoogteveranderingen te registreren veranderen de manier waarop professionals meten in een groeiend aantal industrieën, inclusief alle industrieën die aanwezig waren op GLAS.

De dagen van vertrouwen op telefoonsignaal en GPS zijn voorbij, aangezien Moasure ONE versnellingsmeters, gyroscopen en geavanceerde algoritmen gebruikt om te meten. De bijbehorende app van het meetinstrument, Moasure PRO, maakt verbinding met het apparaat via Bluetooth-technologie om live tekeningen en uitgebreide 3D-diagrammen van werklocaties te kunnen leveren. Deze diagrammen kunnen eenvoudig worden overgezet naar ontwerpsoftware zoals AutoCAD, SketchUp en Vectorworks in CSV, DXF en SVG bestandsformaten, wat het proces aanzienlijk makkelijker maakt, zonder extra kosten. Het is ook mogelijk om PDF's in snel te delen met collega's en klanten.

Moasure heeft in 2023 al op verschillende evenementen en beurzen over de hele wereld gestaan en er zitten er nog veel meer aan te komen. Als je het Moasure team niet hebt kunnen ontmoeten op GLAS Ireland, bekijk dan hier de aankomende bestemmingen van het team:

Komende beurzen en evenementen weergeven

Klik hier om meer te weten te komen over de functionaliteit van Moasure ONE voordat u naar toekomstige beurzen in 2023 en daarna gaat:

Lees meer over hoe Moasure ONE werkt