Moasure wint LANDSCAPE Best in Show Award

Moasure®, het merk achter het eerste op beweging gebaseerde meetinstrument ter wereld, heeft zijn tweede prijs binnen een maand in de wacht gesleept door 'Best in Show' te winnen op LANDSCAPE - een van de grootste jaarlijkse branche-evenementen in het Verenigd Koninkrijk.

Met duizenden bezoekers uit meer dan 60 landen, werden de aanwezigen gevraagd om te stemmen voor een van de acht producten op de shortlist - waarbij het digitale meetinstrument Moasure® ONE™ de meeste stemmen kreeg.

LANDSCAPE, gericht op gekwalificeerde tuinontwerpers, landschapsarchitecten en aannemers, is een van een reeks internationale vakbeurzen waar Moasure haar innovatieve meetinstrument aan professionals uit de sector heeft getoond door middel van live demonstraties.

Moasure ONE is revolutionair in de manier waarop professionals complexe buitenruimtes meten en transformeert de tuinontwerp- en landschapsindustrie met zijn mogelijheid om onregelmatige vormen te meten terwijl de Moasure PRO app tegelijkertijd een diagram op het scherm vastlegt. 

Met behulp van versnellingsmeters, gyroscopen, gepatenteerde algoritmen, meet Moasure ONE zijn eigen beweging in 3 dimensies zonder afhankelijk te zijn van smartphone signaal of GPS. Verder registreert en meet Moasure veranderingen in hoogte evenals omtrek en oppervlakte, waardoor professionals in verschillende industrieen een oplossing hebben die het mogelijk maakt om snel en slim berekeningen te maken.

Toen Moasure oprichter en co-CEO Alan Rock de prijs voor 'Best in Show' tijdens LANDSCAPE in ontvangst nam, zei hij: 

"We zijn dolblij dat we dit jaar de prijs op LANDSCAPE hebben gewonnen. Nu we voor het tweede jaar op het evenement aanwezig zijn, zijn we altijd blij met de reacties van de deelnemers op onze live en persoonlijke demonstraties van Moasure ONE.

"We zijn altijd enthousiast om ons product en het transformerende effect ervan op de industrie te demonstreren. In wezen stelt het gebruik van Moasure ONE u in staat om moeilijke gebieden nauwkeuriger te meten, helpt het u om meer opdrachten te offreren en zorgt het ervoor dat die opdrachten winstgevender zijn.

"We merkten dat bezoekers van onze live-demonstraties het meest onder de indruk waren van de mogelijkheid om moeiteloos hoogteverschillen vast te leggen, door simpelweg van het ene naar het andere punt te lopen - en een volledig werkterrein in 3D op het scherm te zien. 

"De mogelijkheid om dan een complexe locatiemeting van de Moasure app, rechtstreeks over te brengen naar ontwerpsoftware met slechts een paar klikken is een echte game-changer - en deze functie is inbegrepen zonder extra kosten."

Eerder deze maand won Moasure de prijs voor innovatie tijdens het eerste bezoek van het bedrijf aan een van 's werelds grootste evenementen in de landschapsindustrie - GaLaBau, een toonaangevende internationale vakbeurs in het Nürnberg Exhibition Center, Duitsland. 

Na strenge evaluatiecriteria werd de GaLaBau 2022 Innovation Award uitgereikt aan Moasure door een panel van deskundigen van de Federale Vereniging van Tuinbouw, Landschapsinrichting en Sportfaciliteiten, een branchevereniging die meer dan 4.000 bedrijven in de Duitse tuin-, landschaps- en sportveldenbouw vertegenwoordigt.

Moasure zal dit jaar nog meer beurzen en evenementen bijwonen, waaronder Hardscape North America in Louisville, VS, op 19-21 oktober, SALTEX (Sports Amenities & Landscaping Trade Exhibition) in Birmingham, VK op 2 - 3 november en FutureScape in Londen, VK op 15-16 november.

Meer informatie over Moasure ONE

Bekijk komende beurzen en evenementen