Moasure wint Disruptor Business Award

Moasure, het in Warwick gevestigde meettechnologiebedrijf, heeft de Disruptor award gewonnen bij de 2022 West Midlands Business Masters ceremonie gehouden in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

De Business Masters Awards, in 2021 gelanceerd door TheBusinessDesk.com, huldigen bedrijven die in de afgelopen twaalf maanden spectaculaire resultaten hebben geboekt. 

Moasure stond op de shortlist in de categorieën Disruptor en Fast Growth Business.

De ceremonie van de Business Masters Awards, die onafhankelijk wordt beoordeeld, brengt ondernemers en leiders uit de regio samen om de prestaties van bedrijven van alle groottes te erkennen en te vieren.

Commentaar op de gewonnen prijs, Alan Rock, mede-CEO van Moasure, zei:

"We zijn allemaal erg trots op het winnen van deze prestigieuze prijs. Over de hele wereld blijft de vraag naar en de belangstelling voor Moasure exponentieel groeien - de omzet is bijna verdrievoudigd in de afgelopen 12 maanden en we zien groot succes met de recente lancering van vijf nieuwe online winkels om de stijgende verkoop in Europa op te vangen."

"Onze op beweging gebaseerde meettechnologie is werkelijk uniek en wordt nu overal ter wereld gebruikt als de nieuwe manier om nauwkeurig moeilijke ruimten te meten. 

"Dit jaar zullen we onze technologie blijven ontwikkelen en onze verkoop wereldwijd vergroten. We zijn onze klanten erg dankbaar voor hun feedback en we werken hard om nieuwe functies toe te voegen en de mogelijkheden van onze unieke meettechnologie te vergroten, zodat we zowel bestaande als nieuwe Moasure-gebruikers in 2023 en daarna kunnen blijven verblijden."

In september won Moasure ONE twee prestigieuze onderscheidingen, waaronder de 'Best in Show' prijs op LANDSCAPE - en de 2022 Innovation Award op GaLaBau, een van Europa's grootste internationale vakbeurzen gewijd aan de landschapsontwerp- en bouwindustrie.

Meer informatie over Moasure ONE