Moasure was favoriet op de toonaangevende Britse vakbeurs voor wegenbouw

Van 6 tot 8 juni was het Moasure team aanwezig op Traffex in het NEC in Birmingham, Verenigd Koninkrijk, dat samenviel met Parkex. Tijdens het driedaagse evenement toonde Moasure de indrukwekkende mogelijkheden van het bekroonde meetinstrument dat gebaseerd is op beweging, de Moasure ONE, aan professionals in de wegenbouw.

Het was een geweldige kans voor het team om veel verschillende bedrijven in de branche te ontmoeten en te laten zien hoe Moasure de manier waarop ze binnen hun bedrijf meten, kan veranderen.

Moasure ONE is een baanbrekende oplossing die het meten van complexe ruimtes eenvoudig maakt. Dit revolutionaire meetinstrument in zakformaat heeft erkenning gekregen voor zijn unieke functies, meten zonder telefoonsignaal of GPS. 

Door eenvoudig verbinding te maken met uw smartphone via Bluetooth, maakt Moasure ONE live metingen mogelijk via de bijbehorende app, Moasure PRO. De app genereert uitgebreide 3D-diagrammen van werklocaties, waardoor het voor gebruikers, hun collega's en klanten eenvoudiger dan ooit is om metingen te visualiseren en te analyseren. 

Als u de mogelijkheid hebt gemist om Moasure ONE in actie te zien op Traffex, zijn er nog veel meer mogelijkheden om het team te ontmoeten en uw eigen Moasure ONE-demo te krijgen in de nabije toekomst. Bezoek de Beurzen en evenementen pagina om op de hoogte te blijven van waar en wanneer het Moasure team de volgende keer zal zijn. U kunt ook meer te weten komen over de Moasure ONE  op de website.