Moasure exposeert op Myplant & Garden in Milaan

Moasure® exposeert op Myplant & Garden, de belangrijkste professionele tuinbouwbeurs in Italië.

Tuinarchitecten, specialisten op het gebied van buitenleven en tuiniers die de beurs bijwonen, kunnen het innovatieve meetinstrument van Moasure in actie zien - met live demonstraties van de Moasure ONE die complexe en onregelmatige vormen en ruimtes meet.

De 2023 editie van Myplant & Garden wordt gehouden in Fiera Milano, Rho vanaf 22 februari. Het is een driedaags evenement dat de hele groene sector promoot via zijn 9 macrosectoren (kwekerijen, bloemen, decoratie, landschap, machines, diensten, tuinverzorging, potten, buitenmeubilair). 

Sinds de eerste editie in 2015 bezoekt een steeds groter aantal professionals Myplant omdat zij het beschouwen als 'de beste marktplaats voor zaken en netwerken' in Italië. 

Naar verwachting zullen 20.000 bezoekers, waaronder landschapsarchitecten, agronomen, architecten, hoveniers, overheden, bosbouwers, ingenieurs en agenten de internationale vakbeurs bijwonen om elkaar te ontmoeten, de innovaties te zien, in contact te komen met nieuwe omgevingen, nieuwe contacten te leggen en zakelijke en samenwerkingsmogelijkheden te ontwikkelen.

Ontworpen met het idee dat meten makkelijker kan voor professionals in de groene sector, vervangt Moasure ONE traditionele, foutgevoelige meetinstrumenten, zodat ze snel en nauwkeurig projecten kunnen inschatten.

Met behulp van versnellingsmeters, gyroscopen en een eigen algoritmen, meet de Moasure ONE zijn eigen beweging door het apparaat eenvoudigweg van het ene naar het andere punt te bewegen - en registreert en meet oppervlakte, omtrek en veranderingen in hoogte terwijl het wordt verplaatst. 

Moasure ONE is niet afhankelijk van telefoonsignaal of GPS. In plaats daarvan gebruikt het apparaat Bluetooth-technologie - metingen met het apparaat worden live getekend via Moasure's bijbehorende smartphone-app waarmee gebruikers een uitgebreid 3D-diagram van een werkterrein kunnen bekijken en dit vervolgens zonder extra kosten van de Moasure-app naar ontwerpsoftware kunnen overbrengen.

Het Moasure team is enthousiast om Italiaanse professionals uit de industrie te ontmoeten, als vervolg op het grote succes in het land dat begon met de lancering van hun gelokaliseerde website in mei 2022, en vorderde dankzij de partnerschappen met het software programma bedrijf NBL, ook aanwezig op de Myplant & Garden beurs.

"Moasure en NBL werken uitstekend samen. Met Moasure kun je snel de oppervlakte van een tuin of andere buitenruimte opmeten, inclusiefde offertes. Vervolgens kun je de metingen vanuit de Moasure app exporteren naar het Landscape Designer programma om te beginnen met plannen. Het is allemaal zo gemakkelijk en eenvoudig dat het de nieuwe routine wordt!" - zegt Enrico Nevi, CEO van NBL.

Moasure exposeert van 22 tot 24 februari 2023 op stand B23, hal 20.

Meer informatie over Moasure ONE

Bekijk alle komende beurzen en evenementen