Moasure blinkt uit op demopark 2023

demopark.de/en/" target="_blank">demopark in Hörselberg, Duitsland, is Europa's grootste openluchtvakbeurs in de groene sector en trekt elk jaar zo'n 37.000 bezoekers - en de editie van 2023 stelde niet teleur. Dit jaar ging het Moasure team mee van 18 tot 20 juni om iedereen te laten zien wat Moasure ONE kan.

Moasure's eerste openluchtvakbeurs verliep perfect en het weer was ook fantastisch. Het team sprak met veel bezoekers in de groene sector en liet zien hoe Moasure ONE hen en hun bedrijf kan helpen efficiënter te meten.

Moasure werd vergezeld door vele andere innovatieve bedrijven die een verscheidenheid aan oplossingen boden ten behoeve van de groene sector, maar niet zoals 's werelds eerste - en enige - op beweging gebaseerd meetinstrument. Het team liet tijdens het driedaagse evenement precies zien wat de bekroonde Moasure ONE kan en hoe het de manier kan veranderen waarop professionals in de groene sector meten.

Omdat het de mogelijkheid heeft om tegelijkertijd te meten en te tekenen via de Moasure PRO app, betekent dit dat u direct een volledige tekening van uw metingen kunt zien die onmiddellijk kan worden gedeeld of geëxporteerd naar verschillende platforms, wat goed aansloeg bij bezoekers die nieuw waren met Moasure.

Iedereen was diep onder de indruk van Moasure ONE en waren geïntrigeerd om te zien hoe het moeiteloos complexe ruimtes kan meten in een fractie van de tijd die ze gewend zijn. Als u dit jaar niet in staat was om naar het demopark te komen, maar Moasure ONE toch graag met eigen ogen in actie wilt zien, kijk dan eens naar de lange lijst van beurzen die het team dit jaar nog gaat bezoeken en kom zeker langs bij de stand van Moasure. Bekijk de Beurzen & Evenementen pagina om te zien waar ze de volgende keer naartoe gaan.

Als u niet de kans hebt gekregen om bij het Moasure team te komen en toch meer wilt weten over Moasure ONE, vergeet dan niet om de website voor meer informatie en virtuele demonstraties.