Moasure op de shortlist voor Best In Show Award op LANDSCAPE 2022

Het revolutionaire digitale meetinstrument Moasure® ONE™ staat op de shortlist voor de "Best in Show" prijs op LANDSCAPE 2022 - een van de grootste jaarlijkse branche-evenementen in het Verenigd Koninkrijk.

Het team achter het digitale zakformaat meetinstrument dat snel complexe buiten- en binnenruimtes meet, zal de mogelijkheden van het instrument tonen op het evenement in het Britse NEC (National Exhibition Center) op 28 en 29 september.

Moasure ONE is revolutionair in de manier waarop professionals complexe buitenruimtes meten en transformeert de tuinontwerp- en landschapsbouwindustrie met zijn mogelijkheid om onregelmatige vormen te meten en tegelijkertijd een diagram op het scherm vast te leggen. Professionals in de landschapsindustrie die voorheen vertrouwden op foutgevoelige traditionele meetinstrumenten kunnen nu snel oppervlakte berekenen, omtrekken en afstand meten en tegelijkertijd rekening houden met hellingen en hoogteverschillen.

Met behulp van versnellingsmeters, gyroscopen en eigen algoritmen, meet Moasure ONE zijn eigen beweging in 3 dimensies zonder afhankelijk te zijn van smartphone signaal of GPS.

LANDSCAPE, een jaarlijks evenement gericht op gekwalificeerde landschapsontwerpers, architecten en aannemers zal naar verwachting duizenden bezoekers uit meer dan 60 landen trekken, en is één van een reeks internationale beurzen waarop Moasure zijn baanbrekende product zal tonen.

Eerder deze maand won Moasure een prestigieuze prijs voor innovatie tijdens het eerste bezoek van het bedrijf aan een van 's werelds grootste evenementen voor de landschapsindustrie - GaLaBau, een toonaangevende internationale vakbeurs in het Nürnberg Exhibition Center, Duitsland.

Na strenge evaluatiecriteria werd de GaLaBau 2022 Innovation Award uitgereikt aan Moasure door een panel van deskundigen van de Federale Vereniging van Tuinbouw, Landsinrichting and Sportfaciliteiten, een branchevereniging die meer dan 4.000 bedrijven vertegenwoordigt in de Duitse tuin-, landschaps- en sportveldenbouw.

Moasure zal dit jaar nog meer beurzen en evenementen bijwonen, waaronder Hardscape North America in Louisville, VS op 19-21 oktober, SALTEX (Sports Amenities & Landscaping Trade Exhibition) in Birmingham, VK op 2-3 november en FutureScape in Londen, VK op 15-16 november.

Meer informatie over LANDSCAPE

Meer informatie over Moasure ONE