Moasure ONE was een hit in Italië, op Myplant & Garden 2023

Myplant & Tuin loopt al sinds 2015, en de editie van dit jaar vond plaats op 22nd, 23rd en 24th februari in de prachtige Italiaanse regio Lombardije - het Moasure team was er in volle kracht om te laten zien wat Moasure ONE kan.

Het driedaagse evenement, dat landschapsontwerpers, specialisten in buitenleven, hoveniers, landbouwkundigen, architecten, hoveniers, overheden, bosbouwers en ingenieurs aantrekt, staat bekend als de belangrijkste vakbeurs voor hoveniers in Italië en werd gehouden in het expositiecentrum Fiera Milano in Rho, aan de rand van Milaan.

23.000 mensen bezochten de 655 stands van de exposanten op 45.000 vierkante meter (6,5 voetbalvelden of 170 tennisvelden!) op deze Internationale Groene Expo, die in het teken stond van het groener maken van steden. Ze waren er om de innovaties te ontdekken, nieuwe omgevingen te ontdekken en nieuwe contacten te leggen.

De stand van Moasure stond te midden van andere techbedrijven, die allemaal innovatieve ideeën tentoonstelden om het leven van hoveniers gemakkelijker te maken - maar niets was zoals Moasure ONE.

Live demonstraties van de Moasure ONE waren in volle gang gedurende de drie dagen, waarbij duidelijk werd hoe gebruikers complexe en onregelmatige vormen en ruimtes kunnen meten. Er was een constante stroom van bezoekers bij de Moasure stand, wat aantoont hoe geschikt het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging is voor de hoveniersbranche, die moeilijke metingen in allerlei scenario's makkelijk maakt.

Ontworpen met het idee dat meten makkelijker kan voor professionals in de groene sector, vervangt Moasure ONE traditionele, foutgevoelige meetinstrumenten, waardoor professionals snel en nauwkeurig werk kunnen schatten. Met behulp van versnellingsmeters, gyroscopen en geavanceerde, eigen algoritmes kan het apparaat op zakformaat zijn eigen beweging in de 3D-ruimte meten door het simpelweg van het ene naar het andere punt te bewegen. Het registreert en meet niet alleen oppervlakte en omtrek terwijl het wordt verplaatst, maar ook veranderingen in hoogte, en dat alles zonder telefoonsignaal of GPS.

Het apparaat maakt in plaats daarvan gebruik van Bluetooth-technologie en daarmee worden metingen die met het apparaat worden gedaan in real time getekend via de bijbehorende Moasure smartphone app. Hier kunnen gebruikers een uitgebreid 3D-diagram van een bouwplaats bekijken en dit vervolgens zonder extra kosten van de Moasure-app overbrengen naar ontwerpsoftware.

Als u Moasure heeft gemist bij Myplant & Garden, klik dan hier om te zien waar het team later in 2023 naartoe gaat, met nog veel meer beurzen in het vooruitzicht.

Voor meer informatie over Moasure ONE, klik hier.