Moasure ONE doet van zich spreken bij Concrete Expo in Londen

Het Moasure® team ging mee naar Concrete Expo in ExCeL London op 2 en 3 mei, om back-to-back demonstraties te geven van het eerst meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging aan professionals in de betonindustrie.

Er hing een levendige sfeer in de lucht, met de kroning van Charles III in het vooruitzicht, was de show druk bezocht door ongeveer 4.000 vakmensen. Samen met het grootste Britse bouwevenement, de UK Construction Week, konden bezoekers meer dan 600 stands bezoeken, waaronder Moasure.

Met een unieke manier voor professionals om complexe ruimtes te meten, inclusief omtrek, oppervlakte en hoogte, maakt de Moasure ONE naam. Het heeft geen telefoonsignaal of GPS nodig om te meten, dankzij versnellingsmeters, gyroscopen en algoritmen die allemaal in zakformaat zitten. Met Bluetooth-technologie die het apparaat met uw smartphone verbindt, kunnen metingen live worden getekend via Moasure PRO, de bijbehorende app van het apparaat, waardoor de gebruiker een uitgebreid 3D-diagram van een bouwplaats krijgt - u kunt deze voltooide diagrammen vervolgens vanuit Moasure PRO snel, gemakkelijk en gratis overbrengen naar ontwerpsoftware.

Ontworpen om moeilijk meten gemakkelijk te maken, vervangt Moasure ONE traditioneel, foutgevoelig meetapparatuur, en helpt experts in sectoren als de bouw, tuin- & landschapsinrichting, sport, gazononderhoud, speeltuinontwerp en natuurlijk beton, om snel en nauwkeurig werk in te schatten - het verandert de manier van meten over de hele wereld.

Als u de Moasure ONE niet in actie heeft gezien op Concrete Expo, maak u dan geen zorgen, want er zijn meer mogelijkheden om dit revolutionaire op beweging gebaseerde meetapparaat in het Verenigd Koninkrijk te zien in de nabije toekomst - kijk op onze Beurzen & Evenementen pagina om uit te vinden waar het team zal zijn en wanneer.