Moasure ONE maakt indruk op World of Concrete's 50 jarige bestaan

an>an 17-20 januari werd het Las Vegas Convention Centre omgetoverd tot de World of Concrete, een evenement dat al een halve eeuw ten dienste staat van de wereldwijde beton- en metselbouwindustrie.

Het is het grootste jaarlijkse internationale evenement van de industrie, en naast de meer dan 1.500 beursstands konden de ongeveer 60.000 aanwezigen seminars, workshops, live demonstraties en opleidingssessies bijwonen tijdens dit vierdaagse evenement.

Na zo'n succesvolle show vorig jaar, besloot Moasure in januari terug te keren naar World of Concrete - en wat een geweldige tijd om te gaan, want het was de 50steth en het was groter en beter dan ooit tevoren. Bouwprofessionals uit de hele wereld waren aanwezig, uit alle segmenten van de industrie, waaronder betonreparatie en -sloop, informatietechnologie, materiaalverwerking en betonproductie, decoratief beton, prefab en metselwerk.

World of Concrete heeft zelfs zijn eigen 'Innovative Product Awards', en u kunt stemmen op Moasure ONE! Het is snel en eenvoudig om uw stem uit te brengen - volg gewoon deze vier stappen:

  • Klik hier
  • Registreer met uw e-mailadres, controleer uw e-mailadres en vernieuw de webpagina.
  • Zoek naar Moasure in de 'Zoeklijst' of vind het in de categorie 'Algemeen bouwgereedschap & apparatuur'.
  • Klik Stemmen!

De winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 23rd Dus breng uw stem uit, houd uw ogen open en hopelijk ziet u hier later in de maand positief nieuws!

Moasure ONE biedt een nieuwe en unieke manier om complexe ruimtes te meten, en stelt professionals in een grote verscheidenheid van industrieën in staat om snel en nauwkeurig werk te schatten, zonder te hoeven vertrouwen op traditionele, foutgevoelige meetinstrumenten. Dit unieke apparaat helpt al een tijdje professionals in de betonindustrie die weinig tijd hebben, dankzij zijn vermogen om snel oppervlakten te berekenen en hoogteverschillen te meten.

Als u werkzaam bent in de bouw, landschapsarchitectuur, sport, gazononderhoud, speeltuinontwerp of beton, is het de moeite waard om meer te weten te komen over het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging.

Als u zich afvraagt hoe het werkt, of hoe zoiets kleins zo'n verschil kan maken, volgt hier een kort overzicht: Moasure ONE meet met versnellingsmeters, gyroscopen en algoritmen, en gebruikt Bluetooth-technologie om metingen live te tekenen via de bijbehorende app van het meetinstrument, Moasure PRO. Deze app geeft de gebruiker een uitgebreid 3D-diagram van een werkterrein dat vervolgens van Moasure PRO kan worden overgebracht naar ontwerpsoftware, snel en gemakkelijk, gratis. En u kunt telefoonsignaal en GPS vergeten, want die zijn niet nodig. Ja, echt waar!

Met plannen om in 2023 op vele evenementen over de hele wereld te demonstreren hoe Moasure ONE werkt, kunt u hier zien waar het Moasure-team naartoe gaat:

Bekijk komende beurzen en evenementen.

Als u niet zo lang kunt wachten, kunt u hier meer te weten komen over het Moasure ONE-apparaat:

Lees meer over hoe Moasure ONE werkt.