Moasure keert dit jaar voor de tweede keer terug naar Nederland!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat na ons eerste succesvolle evenement in Nederland bij De Groene Sector in januari, het Moasure team niet kan wachten om terug te keren voor de komende editie van Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht.

Vakbeurs Openbare Ruimte is het grootste internationale evenement voor ontwerp, planning, onderhoud en beheer van openbare en semi-openbare ruimten. Elk jaar trekt het evenement duizenden professionals die allemaal werken aan het slim, duurzaam en toekomstbestendig maken van steden.

Expo voor de Openbare Ruimte vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht op 27 & 28 september. Bezoekers krijgen de kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Verlichting, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Spelen & Recreëren, Bouw & Infrastructuur, Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp te ervaren & aanschouwen.

Ontworpen met het idee dat meten makkelijker kan voor professionals in de groene sector. Moasure ONE is niet afhankelijk van mobiele telefoonsignaal, GPS of lasertechnologie. In plaats daarvan maakt het gebruik van Bluetooth-technologie, wat live metingen mogelijk maakt via Moasure's bijbehorende smartphone app. Gebruikers kunnen bestanden opslaan in verschillende formaten, waaronder PDF, DXF, PNG, SVG en CSV, zonder extra kosten. Deze bestanden zijn gemakkelijk te importeren in de populairste ontwerpsoftware.

Kom ons bezoeken op Stand 4.2.06 op 27 en 28 september in Jaarbeurs Utrecht voor twee geweldige dagen van 9.00 tot 16.00 uur gevuld met live demonstraties van Moasure ONE, het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging, dat een nieuwe en unieke manier biedt om complexe ruimtes te meten.

Klik hier om meer te weten te komen over Moasure ONE voorafgaand aan Vakbeurs Openbare Ruimte. Het team kan niet wachten om u daar te zien en te onthullen hoe Moasure ONE de manier waarop u werkt kan transformeren.

Als je niet in staat bent om naar Vakbeurs Openbare Ruimte in Nederland te komen, blijf dan op de hoogte van Moasure's komende evenementen.