Het Moasure team bezoekt de grootste bouwbeurs van Noord-Amerika!

CONEXPO-CON/AGG stelde zeker niet teleur. Het vijfdaagse evenement in Las Vegas eerder deze maand was van begin tot eind een schot in de roos voor het Moasure team, met back-to-back demonstraties en veel interessante gesprekken met bezoekers die Moasure ONE nog nooit in actie hadden gezien.

Het team kreeg ook bezoek van veel bestaande klanten, die wilden praten over hoe Moasure ONE in hun bestaande workflow past om hun werkleven gemakkelijker en beter te maken.

CONEXPO-CON/AGG staat bekend als de grootste bouwbeurs in Noord-Amerika en trekt een aanzienlijke menigte uit de hele wereld, zo groot dat buiten het Las Vegas Convention Center de monstertrucks op go-karts leken. Dat komt mede omdat ze werden omringd door tienduizenden mensen uit meer dan 130 landen die bijeen waren gekomen om de verbazingwekkende innovatie te ontdekken die meer dan 2.000 exposanten te bieden hadden, waaronder Moasure.

Moasure ONE gaat als een speer, en het merk achter het eerste meetinstrument dat gebaseerd is op beweging wordt steeds bekender. Heeft u hem al?

 

Moasure teamlid Barry (die u kent van Moasure's video's) was bijzonder blij een Moasure klant te zien, John, die vorige week de stand bezocht - hij kwam helemaal uit Canada om naar CONEXPO-CON/AGG te komen, nadat hij Barry in januari had ontmoet op het Landscape Ontario Congress! John reisde in totaal 4.600 mijl op een Gold Wing om naar CONEXPO te komen, en kwam naar de North Hall om te zeggen hoeveel plezier hij beleefde aan het gebruik van zijn Moasure ONE apparaat. Hij geniet niet alleen van de reis van het fietsen door de Rockies, maar ook van het avontuur van het gebruik van nieuwe technologie zoals de Moasure ONE. Barry zei ook dat de kers op de taart voor hem was "een gelukkige St. Patrick's Day te worden gewenst, naar Ierse dansen te kijken en iedereen in het groen vrolijk te zien rondlopen".

Het Moasure team zal zeker terugkeren naar de grootste bouwbeurs in Noord-Amerika in maart 2026 - het zal het drie jaar wachten waard zijn, geen twijfel mogelijk!

Heeft u Moasure gemist in Vegas? Bezoek het team op hun volgende beurs, deze keer aan de overkant van de oceaan in de Big Smoke op 2 en 3 mei, wanneer ze zullen exposeren op Concrete Expo in ExCeL Londen. Koop uw tickets nu en kom langs het Moasure team op stand CE134.

Voor meer informatie over Moasure ONE klikt u hier.