Moasure gerangschikt als beste Britse fabrikant in de FT 1000 Fastest Growing Companies in Europa

Voor het tweede achtereenvolgende jaar staat Moasure hoog op de FT 1000-lijst van 2024, waarmee het de 184e positie veiligstelt onder de snelstgroeiende bedrijven van Europa, gerangschikt door de Financial Times en Statista. Deze ranglijst onderstreept de aanzienlijke omzetgroei van Moasure tussen 2020 en 2023, en benadrukt vooral de prestaties binnen de productiesector, waar het bedrijf op de 11e plaats eindigde. Moasure valt met name op als het 35e snelst groeiende bedrijf in het Verenigd Koninkrijk en is toonaangevend in de productiesector onder Britse bedrijven.

Sinds 2019 heeft Moasure een stijgende lijn doorgemaakt en heeft het lof ontvangen voor zijn baanbrekende, op beweging gebaseerde meettechnologie. Deze innovatie is onmisbaar gebleken in een breed scala aan industrieën, waaronder tuin- & landschapsinrichting, bouw en graafwerkzaamheden, om er maar een paar te noemen. De veelzijdigheid onderstreept het toenemende belang en het groeiende scala aan professionele toepassingen.

Gedurende 2023 en begin 2024 werd de uitmuntendheid van Moasure verder erkend door middel van talrijke brancheprijzen, waardoor de reputatie van Moasure als snelgroeiend bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet werd bevestigd.

Alan Rock, oprichter en mede-CEO van Moasure, uitte zijn enthousiasme over de opname van het bedrijf in de FT 1000 van 2024: "Het is een eer om voor het tweede jaar op rij erkend te worden tussen zo'n divers en succesvol scala aan bedrijven uit heel Europa.

Ons team heeft enorm veel moeite gedaan om dit succes te bereiken, en we zijn nog maar net begonnen. Onze bewegingsgebaseerde meettechnologie zorgt voor een revolutie in de manier waarop professionals wereldwijd complexe ruimtes meten. We zijn enthousiast over het potentieel voor Moasure terwijl we wereldwijd nieuwe markten blijven betreden. De vraag naar Moasure is meer dan verdubbeld, waarbij steeds meer professionals onze technologie omarmen om een makkelijkere manier om uitdagende ruimtes te meten."

Mo Hussain, co-CEO, zei: “Het is een fantastische prestatie om erkend te worden door de Financial Times en Statista. Gedurende 2024 en daarna willen we onze technologie vooruit helpen en onze verkoop internationaal uitbreiden. We zijn onze klanten enorm dankbaar voor hun waardevolle feedback. Ons team blijft toegewijd aan het verbeteren van de functies en mogelijkheden van onze technologie, zodat zowel nieuwe als bestaande Moasure-gebruikers kunnen profiteren van ons evoluerende meetinstrument."

Ontdek meer over Moasure [hier].