Moasure exposeert op Iberflora 2023 in Spanje

Moasure® is verheugd haar deelname aan Iberflora 2023, een van Europa's toonaangevende vakbeurzen voor de tuin- en landschapsinrichting.

Dit evenement, dat een van de meest complete showcases biedt op het gebied van planten, bloemen, landschapsarchitectuur, tuinieren, technologie en doe-het-zelf-tuinen, viert zijn 51e editie van 3 tot 5 oktober in Fira València (Valencia, Spanje), waar meer dan 20.000 professionals uit de groene sector worden verwacht.

Landschapsarchitecten, specialisten in buitenruimtes, zwembadbouwers en tuinierprofessionals die Iberflora 2023 bijwonen, krijgen de kans om voor het eerst in Spanje te zien hoe het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging, Moasure ONE, snel en gemakkelijk onregelmatige ruimtes kan meten en tegelijkertijd hoogteveranderingen kan vastleggen.

Met talrijke prijzen en onderscheidingen de afgelopen jaren dankzij de innovatieve impact die onze gepatenteerde technologie heeft op meerdere industrieën, heeft Moasure zich kandidaat gesteld in de categorie 'Productietechnologie' voor de 'Iberflora Innovation Awards 2023', die een erkenning is voor "de inspanning in de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de markt."

Ontworpen met het idee dat meten makkelijker kan voor professionals in de groene sector. Moasure ONE is niet afhankelijk van mobiele telefoonsignaal, GPS of lasertechnologie. In plaats daarvan maakt het gebruik van Bluetooth-technologie, wat live metingen mogelijk maakt via Moasure's bijbehorende smartphone app. Gebruikers kunnen bestanden opslaan in verschillende formaten, waaronder PDF, DXF, PNG, SVG en CSV, zonder extra kosten. Deze bestanden zijn gemakkelijk te importeren in de populairste ontwerpsoftware.

Mis de mogelijkheid niet om een live demo te zien van Moasure ONE en hoe het u kan helpen tijd en geld te besparen op uw projecten! Het Moasure-team zal aanwezig zijn om u door de vele functies te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Waar u ons kunt vinden op Iberflora 2023: Niveau 3 - Hal 4 - Stand E35

Registreer hier voor toegang tot de beurs

Meer informatie over Moasure ONE

Bekijk alle komende beurzen en evenementen