Moasure's eerste beurs in Nederland, de Groene Sector

De Groene Sector, gehouden van 10-12 januari 2023, was de eerste vakbeurs van Moasure in Nederland en gaf het team de gelegenheid om in Hardenberg aan nieuwe en bestaande klanten te laten zien wat de Moasure ONE kan doen.

Dit driedaagse evenement was een feest van alles wat groen is, met meer dan 16.000 aanwezigen, waaronder hoveniers, beleidsmakers binnen de gemeentelijke groenvoorziening, tuin- en landschapsarchitecten en grote tuinarchitecten.

Tot de 320 exposanten behoorden boomkwekerijen, producenten, importeurs en handelaren van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen, tuin- en parkmachines en natuurlijk Moasure.

Het eerste op beweging gebaseerde meetinstrument ter wereld, Moasure ONE, biedt een nieuwe en unieke manier om complexe ruimtes te meten. Het maakt al een tijdje furore in de hoveniersbranche, dankzij zijn vermogen om snel oppervlakte te berekenen en hoogteverschillen te meten.

Vergeet telefoonsignaal en GPS, twee belangrijke factoren die meestal nodig zijn bij het gebruik van geavanceerde meetapparatuur. Moasure ONE gebruikt in plaats daarvan versnellingsmeters, gyroscopen en algoritmen om te meten. Het vereist ook Bluetooth-technologie om metingen in real time te kunnen tekenen via de bijbehorende app van het apparaat, Moasure PRO. Deze app geeft de gebruiker een uitgebreid 3D-diagram van een werkterrein dat vervolgens gratis en snel van Moasure PRO naar ontwerpsoftware kan worden overgebracht.

De Moasure ONE stelt professionals met weinig tijd in staat om sneller te meten en maakt traditionele, foutgevoelige meetinstrumenten overbodig. Met dit apparaat in zakformaat kunnen deskundigen in sectoren zoals tuin- & landschapsinrichting, bouw, sport, gazononderhoud, speeltuinontwerp en beton, snel en nauwkeurig projecten inschatten.

Moasure zal in 2023 op vele evenementen over de hele wereld aanwezig zijn om de unieke eigenschappen van Moasure ONE te laten zien. Bekijk hier waar het Moasure team naartoe gaat:

Bekijk komende beurzen en evenementen

Om meer te weten te komen over Moasure ONE voordat u erin slaagt om naar een van de beurzen te gaan waar Moasure in 2023 zal staan, klik hier:

Lees meer over hoe Moasure ONE werkt