Moasure App 2.2 Update: DWG Exports & Nieuwe Map Interface

Met trots kondigen we de nieuwste update voor de Moasure app aan, die nu beschikbaar is voor alle gebruikers. Deze update brengt verschillende wijzigingen en verbeteringen met zich mee om de gebruikerservaring en app functionaliteit te verbeteren. Dit is wat er nieuw is:
Naast verschillende bugfixes en verbeteringen zijn er twee belangrijke updates; DWG-exports zijn nu beschikbaar en de Moasure-mapinterface heeft een revisie ondergaan.

DWG Exports zijn nu beschikbaar

Het veelgevraagde DWG-bestandsformaat kan nu vanuit de Moasure app worden geëxporteerd, met de optie van 2D, 3D, Contourkaart 3D en Oppervlak 3D.Nieuwe Map- & Bestandindeling

Moasure mappen zijn vernieuwd met gekleurde pictogrammen en een duidelijkere, strakkere indeling om de gebruikerservaring te verbeteren.We moedigen alle gebruikers aan naar de nieuwste versie te updaten om van deze verbeteringen te profiteren. Uw feedback is waardevol voor ons, dus laat ons weten wat u van deze nieuwe update vindt.

Deze update is gratis en beschikbaar voor alle Moasure gebruikers. Als uw automatische updates zijn ingeschakeld, wordt de update automatisch toegepast. Bezoek anders de Apple App Store of Google Play Store om uw app handmatig bij te werken en de nieuwe functies te ontdekken die Moasure te bieden heeft!