Introductie: Labels

Moasure lanceerde een paar maanden geleden een nieuwe functie in de Moasure PRO app genaamd Lagen, die de mogelijkheid biedt om meerdere vormen in één enkele meting ten opzichte van elkaar, vast te leggen. Als onderdeel daarvan werd een nieuwe functie toegevoegd om punten binnen metingen eenvoudig te markeren.

De feedback van klanten ging vooral over het feit dat de mogelijkheid om snel labels aan metingen toe te voegen nuttig zou zijn, zelfs wanneer men geen Lagen gebruikt.

Daarom hebben we besloten deze functionaliteit binnen Moasure PRO toe te voegen om een punt vast te leggen met een eenvoudige notitie, in plaats van Lagen te moeten gebruiken om specifieke punten te markeren.

Introductie: Labels

In de nieuwste versie van de Moasure PRO app kunnen gebruikers nu Labels toevoegen aan metingen om punten te markeren.

Deze labels kunnen vervolgens ook worden meegenomen bij het exporteren, waaronder PDF's, en het overbrengen naar ontwerpsoftware, waaronder AutoCAD, Vectorworks, SketchUp en meer, zodat u gemakkelijk kunt zien wat wat is.

 

 

Labels kunnen nuttig zijn in vele sectoren en gevallen - hier zijn enkele voorbeelden:
  • Landschapsinrichting: wanneer u een omheining van een poort of ingang moet afzetten.
  • Constructie: om de hoogte van een raam te noteren.
  • Ongediertebestrijding: om de plaats en de ernst van een plaag te markeren.
  • Irrigatie: sproeikoppen identificeren.

    Het is gemakkelijk om labels toe te voegen en te bewerken in uw metingen. Open uw meting, selecteer een punt, tik op 'BEWERKEN' > 'LABEL BEWERKEN' en typ de gewenste tekst. Tik op 'Toepassen' en u bent klaar!

    Blijf ons volgen voor verdere updates, want we zijn voortdurend op zoek naar manieren om Moasure ONE en Moasure PRO nog beter te maken.

    Voor meer informatie over Moasure ONE, klik hier.