Iberflora 2023: Moasure maakt droomdebuut in Spanje

Moasure maakte zijn officiële debuut in Spanje met het winnen van de Innovation Award in de categorie "Productietechnologie" uitgereikt door Iberfloradie tot doel heeft "zichtbaarheid te geven aan nieuwe producten van bedrijven in de groene sector en hun inspanningen voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de markt te erkennen".

De 51e editie van Iberflora, een van de toonaangevende vakbeurzen in Europa voor de tuin- en landschapsarchitectuursector, vond plaats in Fira Valencia.Gedurende drie non-stop dagen verwelkomde Iberflora meer dan 12.000 bezoekers. Velen van hen stonden te popelen om het bekroonde meetinstrument in actie te zien. Live demonstraties waren een groot succes en hielpen landschapsarchitecten en buitenspecialisten te begrijpen hoe Moasure ONE gemakkelijk en snel onregelmatige ruimten en vormen kan meten en tegelijkertijd hoogteverschillen kan vastleggen.

Moasure en Iberflora 2023

Iberflora 2023 was ook een speciale gelegenheid om veel van onze bestaande klanten te ontmoeten, die naar onze stand kwamen om ons te begroeten en ons te vertellen hoe het eerste meetinstrument ter wereld gebaseerd op beweging, de manier waarop zij meten volledig heeft veranderd.

 

 

Ontworpen met het idee dat meten makkelijker kan voor professionals in de groene sector. Moasure ONE is niet afhankelijk van mobiele telefoonsignaal, GPS of lasertechnologie. In plaats daarvan maakt het gebruik van Bluetooth-technologie, wat live metingen mogelijk maakt via Moasure's bijbehorende smartphone app. Gebruikers kunnen bestanden opslaan in verschillende formaten, waaronder PDF, DXF, PNG, SVG en CSV, zonder extra kosten. Deze bestanden zijn gemakkelijk te importeren in de populairste ontwerpsoftware. Deze bestanden kunnen eenvoudig worden geïmporteerd in populaire ontwerpsoftware zoals SketchUp, ArcSite, AutoCAD en Landscape3Design.

Heeft u Iberflora 2023 gemist? Hieronder ziet u een live demo van onze Spaanse collega Alberto op de beurs:

 

 

Meer informatie over Moasure ONE

Aankomende beurzen en evenementen bekijken