Onderweg naar demopark in Hörselberg!

Nu de lente bijna ten einde loopt, kan het team van Moasure geen betere manier bedenken om het af te sluiten dan door Moasure ONE, het eerste meetinstrument ter wereld, te tonen bij de demopark beurs in Hörselberg, Duitsland. Deze unieke technologie is in staat om de manier waarop professionals in de groene sector meten te transformeren, en het team is enthousiast om live demonstraties te geven van de mogelijkheden van het apparaat tijdens het driedaagse evenement midden juni.

Als grootste openluchtbeurs voor de groene sector in Europa biedt de demopark-beurs u de perfecte gelegenheid om Moasure ONE in actie te zien en het team in Hörselberg te ontmoeten. Bezoek demopark van 18 - 20 juni en ervaar hoe Moasure ONE een revolutie teweeg kan brengen in uw manier van werken. 

Moasure ONE heeft de manier veranderd waarop vele professionals in verschillende sectoren complexe ruimtes meten, door oplossingen te bieden om snel de oppervlakte te berekenen en hoogteveranderingen te registreren. In tegenstelling tot traditionele meetinstrumenten, vertrouwt Moasure ONE niet op telefoonsignaal of GPS; in plaats daarvan gebruikt het versnellingsmeters, gyroscopen en algoritmen om te meten.

De Moasure ONE wordt in combinatie gebruikt met de Moasure PRO app waardoor u live meetgegevens op uw smartphone ontvangt van het apparaat met behulp van Bluetooth-technologie. De app genereert een uitgebreid 3D-diagram van het werkterrein, dat gemakkelijk en zonder extra kosten naar ontwerpsoftware kan worden overgebracht.

Ontmoet het Moasure team als ze hun bekroonde apparaat volgende maand op demopark presenteren en ervaar zelf de vele mogelijkheden van Moasure ONE. Het team zal aanwezig zijn om live demonstraties te geven van de Moasure ONE op stand H-808 van 9.00 tot 18.00 uur.

Het Moasure team heeft dit jaar al talrijke beurzen in Europa en de VS bezocht om hun revolutionaire apparaat te tonen aan professionals in verschillende sectoren. Om te weten te komen waar ze nu naartoe gaan, blijf op de hoogte door hier te klikken.

Voor meer informatie over Moasure ONE vóór demopark, klik hier. Het team kijkt er naar uit om u daar te zien en te onthullen hoe Moasure ONE de manier waarop u werkt kan veranderen.