Een zonnige dag voor Moasure ONE bij DemoGreen

DemoGreen is de grootste openluchtvakbeurs in Italië gewijd aan gazononderhoud, tuinieren en landschapsarchitectuur, waar bezoekers de nieuwste apparatuur en technologieën uit de sector in actie kunnen zien.

Dit jaar vond de editie plaats in Parco dei Conigli, een uitgestrekt terrein van 100.000 vierkante meter in San Donato Milanese (Milaan) waar meer dan 40 exposanten hun meest innovatieve oplossingen presenteerden.  

Moasure's eerste buitenbeurs in Italië verliep perfect en het warme en zonnige weer deed ook van zich spreken.

Het Moasure team sprak met veel hoveniers, landschapsontwerpers en professionals uit de groene industrie om hen te laten zien hoe Moasure ONE hen kan helpen sneller en efficiënter te meten.

De beurs was ook een geweldige gelegenheid om een aantal van onze klanten uit Milaan te ontmoeten, die langskwamen voor een praatje en om ons te vertellen hoe hun manier van meten is veranderd met behulp van ons meetinstrument.

Ontworpen met het idee dat meten makkelijker kan voor professionals in de groene sector. Moasure ONE is niet afhankelijk van mobiele telefoonsignaal, GPS of lasertechnologie. In plaats daarvan maakt het gebruik van Bluetooth-technologie, wat live metingen mogelijk maakt via Moasure's bijbehorende smartphone app. Gebruikers kunnen bestanden opslaan in verschillende formaten, waaronder PDF, DXF, PNG, SVG en CSV, zonder extra kosten. 

Deze bestanden zijn gemakkelijk te importeren in de populairste ontwerpsoftware, zoals SketchUp, AutoCAD en Landscape Designer.

Als u ons dit jaar niet kon bezoeken op DemoGreen, maar Moasure ONE graag met eigen ogen in actie wilt zien, bekijk dan onze lijst met beurzen die het team dit jaar nog gaat bezoeken: Beurzen & Evenementen pagina en vergeet niet de website voor meer informatie en virtuele demo's.