Naar Dublin: Moasure gaat naar GLAS Ierland

Moasure is verheugd haar deelname aan te kondigen in GLAS Ierland dat in juli plaatsvindt in Dublin. Dit evenement dient als een ideaal platform voor professionals in de tuinbouwsector om de mogelijkheden van Moasure ONE, het bekroonde meetinstrument dat gebaseerd is op beweging, te ontdekken. Kom op 20 juli naar GLAS Ireland voor een eendaagse exclusieve gelegenheid, waar het team live demonstraties zal geven van dit baanbrekende meetinstrument.

Als aanvulling op het bijwonen van dit evenement, is Moasure ook genomineerd voor de GLAS Supplier of the Year Award. We weten dat het een eer is om genomineerd te zijn, maar de titel in de wacht slepen zou het toppunt zijn. Als u een paar seconden tijd heeft, zouden we het geweldig vinden als u op ons stemt. Klik hier om nu uw stem uit te brengen.

Als grootste tuinbouwbeurs in Ierland biedt GLAS hoveniers, greenkeepers en andere professionals een waardevolle kans om Moasure ONE in actie te zien en het team te ontmoeten in de National Basketball Arena.

Moasure ONE revolutioneert meettechnieken in verschillende industrieën met zijn innovatieve aanpak. In tegenstelling tot traditionele tools, vertrouwt het niet op telefoonsignaal of GPS. In plaats daarvan gebruikt het versnellingsmeters, gyroscopen en geavanceerde algoritmen om nauwkeurig omtrekken te meten, oppervlakken te berekenen en hoogteverschillen te bepalen.

Met de bijbehorende app, Moasure PRO, kunt u direct metingen opnemen op uw telefoon via Bluetooth-technologie. Bovendien genereert de app een uitgebreid 3D-diagram van uw werklocatie en kunt u het eenvoudig overbrengen naar ontwerpsoftware zonder extra kosten.

Ervaar de mogelijkheden van Moasure ONE en ontdek hoe het uw manier van meten kan veranderen. Het Moasure-team zal er zijn om u door de vele functies te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Het Moasure team heeft dit jaar al deelgenomen aan talloze beurzen in Europa en de VS en laat professionals uit verschillende sectoren kennismaken met dit revolutionaire meetinstrument. Blijf op de hoogte van Moasure's komende evenementen.

Klik hier voor meer informatie over Moasure ONE voorafgaand aan het GLAS-evenement. Het team kijkt er naar uit om u daar te zien en te onthullen hoe Moasure ONE de manier waarop u werkt kan transformeren.