Een hole in one in Florida voor Moasure, op de GCSAA

Op 8 & 9 februari was Moasure ONE te zien op de jaarlijkse conferentie en handelsbeurs voor de Golf Course Superintendents Association of America (GCSAA)..

Meer dan 6.000 mensen uit meer dan 60 landen kwamen bijeen voor dit evenement voor professionals uit de golfindustrie, dat werd gehouden in het Orange County Convention Centre in Orlando, Florida, en het was een groot succes.

Moasure ONE, het eerste meetinstrument ter wereld gebaseerd op beweging, is al bekend op de fairway, en heeft veel verschillende toepassingen in de golfindustrie. Deze omvatten het meten van veranderingen in het terrein, gebieden van greens en bunkers, helling, afstand en hoogte van tee tot hole en de afstand van de tee tot de hole, samen met het kunnen aangeven van de meest directe route. Het was geweldig om de golfgemeenschap tijdens demonstraties op de GCSAA-beurs een glimp te laten zien van wat ze op de baan kunnen bereiken.

Voor het geval u er niet in geslaagd bent zelf een demo te zien, hier is Moasure ONE in een notendop: dit zakformaat meetinstrument heeft geen telefoonsignaal of GPS nodig om te werken, omdat het meet met behulp van versnellingsmeters, gyroscopen en algoritmen. Het maakt ook gebruik van Bluetooth-technologie, wat betekent dat de Moasure ONE kan koppelen aan de Moasure PRO app in uw smartphone, waar u de metingen kunt zien verschijnen in een uitgebreid 3D-diagram voor uw ogen, terwijl u meet. U kunt dat diagram dan rechtstreeks in ontwerpsoftware of naar collega's en klanten sturen.

Moasure ONE biedt een geheel nieuwe manier om complexe ruimtes te meten en heeft zich gepositioneerd als het instrument bij uitstek voor professionals met weinig tijd in diverse sectoren, waaronder bouw, landschapsarchitectuur, sport, gazononderhoud, speeltuinontwerp en beton - golfsupervisors staan nu ook veilig op die lijst. Nauwkeurig werk schatten, veel sneller dan met traditionele, foutgevoelige methoden, inclusief de mogelijkheid om snel oppervlakte te berekenen en hoogteverschillen te meten.

Moasure ONE is zeer geschikt voor de golfindustrie, dus het team zal zeker weer aanwezig zijn op beurzen in de golfindustrie, evenals op een grote verscheidenheid aan internationale evenementen in 2023 die al zijn bevestigd - houd een oogje op de Beurzen en Evenementen pagina om te zien waar het team de volgende keer naartoe gaat.

Om uit te vinden hoe het Moasure ONE apparaat werkt voordat u naar een beurs gaat, klik hier.