3D Terreinkaarten, Volumeberekening & Gepersonaliseerde export

Ons team heeft hard gewerkt de afgelopen tijd en we hebben zojuist onze beste update tot nu toe uitgebracht. Bent u klaar om uw metingen naar een volgende dimensie te brengen?

We vertellen u graag over enkele belangrijke verbeteringen aan de Moasure PRO app, waaronder VolumeberekeningOppervlakweergaveContourweergave, Graaf & Vul, Diepte toevoegen, Personalisatie van PDF's, en meer.

Bekijk de volgende tutorial om deze nieuwe functie in actie te zien:

 

3D Terreinkaarten en Topografie


Met Moasure ONE kunt u snel een 3D-terreinkaart van uw werklocatie vastleggen en deze direct visualiseren met behulp van de nieuwe contourweergave.

Meet de omtrek en leg vervolgens eenvoudig aandachtspunten vast bij hoogteverschillen of in een rasterpatroon. De Moasure PRO app berekent automatisch contourlijnen, zodat u de topografie van de werklocatie kunt visualiseren.

 


Bereken het werkelijke oppervlak


Schakel over van een 2D-contourweergave naar een 3D-terreinkaart en bekijk direct het 3D-oppervlak, waardoor u geen giswerk meer hoeft te doen bij het bestellen van de juiste hoeveelheid materiaal.

 


Egaliseren van terreinen met Graaf & Vul


Met de tool Graaf/Vul kunt u bepalen hoeveel materiaal er moet worden uitgegraven (Graaf) of toegevoegd (Vul) tijdens grond- of bouwprojecten om de gewenste niveaus te bereiken en/of een terrein te egaliseren.

 


Diepte toevoegen & Volumeberekening


De ingebouwde tool berekent de uitgraaf- en ophoogvolumes die nodig zijn om een ​​terrein op de gewenste hoogte te brengen. De nettovolumetool toont de hoeveelheid materiaal die moet worden aangevoerd of afgevoerd.

Een simpele klik op de knop 'nul nettovolume' geeft het vereiste hoogteniveau weer, zodat het niet meer nodig is om materiaal naar de werklocatie of daarbuiten te verplaatsen.

 


Meet voorraden nauwkeuriger


Leg simpelweg het oppervlak van de voorraad vast en het volume wordt automatisch berekend.

Meet eerst de omtrek van de voorraad, gevolgd door het vastleggen van nuttige hoogtepunten over het oppervlak van de voorraad. Het 3D-oppervlak en het volume worden onmiddellijk berekend.

 


Lees hier meer over deze nieuwe weergaven en functies.


Personaliseer uw export


We zijn ons ervan bewust dat veel klanten de wens hebben geuit om hun logo in de export op te nemen, en we zijn blij te kunnen aankondigen dat het nu beschikbaar is!

  • Nieuwe Profielafbeeldingen: In het instellingenscherm kunt u nu een Profielafbeelding instellen, dit kan uw logo zijn.
  • Profielafbeelding weergeven in PDF-export: Hierdoor wordt de bovenstaande profiel-/logoafbeelding weergegeven in de koptekst van de PDF's.

 


Om van deze nieuwe functies te profiteren, hoeft u alleen maar de app bij te werken. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze update, deze is gratis voor zowel nieuwe als bestaande Moasure PRO-gebruikers.

Voor meer informatie over Moasure ONE, klik hier.