2.1 App Update Release

We zijn verheugd de nieuwste update voor Moasure aan te kondigen, boordevol geweldige functies en verbeteringen op basis van uw waardevolle feedback. In de app-update 2.1 hebben we ons erop gericht u nog meer aanpassingsmogelijkheden voor uw exports te bieden.

Wat is er nieuw:

DXF Export Verbeteringen

Exporteer 3D-Oppervlak en Contouren naar DXF:

  • Met Moasure kunt u nu 3D-oppervlakken en contouren rechtstreeks naar DXF-bestanden exporteren, waardoor de compatibiliteit met CAD-programma's wordt verbeterd.

Ondersteuning voor meerdere eenheden voor DXF-bestanden:

  • DXF-bestanden exporteren zij nu in centimeters, meters, inches, yards en feet, uitgelijnd met geselecteerde exporteenheden voor consistente meetexport.

Verbeterde zichtbaarheid van het draadkruis:

  • Dradenkruisen in DXF-bestanden worden nu op een aparte laag gepresenteerd, waardoor verbeterde zichtbaarheidsaanpassingen in CAD-programma's mogelijk zijn.

PDF Export Verbeteringen

Uitgebreide PDF Exportopties:

  • Nieuwe exportopties voor Contour en Volume. In het exportconfiguratiemenu kunt u nu pagina's aan uw document toevoegen voor de contour- en oppervlakweergaven.

3D Weergave Export Optie:

  • Krijg meer controle over uw PDF-exports met de exportoptie voor 3D-weergave. U kunt nu beslissen of u een 3D-versie van uw meting in uw PDF wilt opnemen, waardoor uw aanpassingsmogelijkheden een nieuwe dimensie krijgen.

Diepte toevoegen en Graaf / Vul rapporten:

Moasure 2.1 introduceert de mogelijkheid om figuren en afbeeldingen naar uw PDF te exporteren vanuit de functies 'Diepte toevoegen' en Graaf/Vul. Deel eenvoudig gedetailleerde diepte-informatie en graaf/vul rapporten, waardoor de samenwerking met collega's wordt vergemakkelijkt en de resultaten aan klanten kunnen worden gegeven.

Imperiale Schalen voor Technische en Architecturale Eenheden:

Moasure ondersteunt nu imperiale schalen in zowel technische als architectonische eenheden. U kunt schalen kiezen van zoals 1" = 1'-0".

Rastergrootte voor PDF's:

  • Bij het exporteren van uw metingen zorgt Moasure nu voor een vaste rastergrootte op het papier. Voor imperiale eenheden is elk rastervierkant 1 inch, en voor metrische eenheden is de schaal 2 cm.

Schakel tussen Labels/Nuttige punten in exportinstellingen:

  • Labels en nuttige punten kunnen nu eenvoudig worden in- of uitgeschakeld in de exportconfiguratie-instellingen. Als u labels hinderlijk vindt, schakelt u simpelweg hun zichtbaarheid uit in de instellingen. Uw PDF zal dan een extra pagina bevatten met afmetingen met labels, samen met de originele pagina zonder labels.

Posterformaat (61cm x 91cm) Export:

  • Wij begrijpen hoe belangrijk het is om verschillende documentformaten te kunnen verwerken. Moasure ondersteunt nu het exporteren in posterformaat (61cm x 91cm), waardoor u grotere en gedetailleerdere documenten krijgt voor uw meetprojecten.

Aanpasbare Export voor Afbeeldingen

Afbeeldingen verfijnen:
  • Pas afbeeldingen aan met de mogelijkheid om logo's en achtergrondafbeeldingen te tonen/verbergen, zodat u verzorgde presentaties kunt maken.
Afbeeldingsgrootte voorkeuren:
  • Stel de afbeeldingsformaten in volgens uw voorkeuren voor een professionele presentatie op maat.

Bedankt voor uw voortdurende steun en feedback. De Moasure app 2.1-update is ontworpen met uw behoeften in gedachten en biedt verbeterde aanpassingsopties voor een betere meetervaring. Update de app nu en ontdek de mogelijkheden met Moasure!